Tips

De Belgoptic Awards 2023: De belangrijkste prijzen in de Belgische optiekwereld in 8 categoriën.

De Belgoptic Awards 2023: De belangrijkste prijzen in de Belgische optiekwereld in 8 categoriën.

 

Ondertussen naar jaarlijkse gewoonte werden ook nu weer de Beloptic Awards 2023 uitgereikt in 8 verschillende categoriën. Vier Awards gaan naar opticiens en vier voor bedrijven, die allemaal een uitzonderlijke plaats verdienen in de Belgische Optiek-Wereld.

 

De Belgoptic Awards zijn ondertussen een zeer gegeerde prijs geworden. Elk jaar opnieuw kijken bedrijven en opticiens reikhalzend uit naar de uitreiking er van en telkens weer is het een genot om zoveel verraste gezichten te zien. Ook dit jaar was het voor velen een absolute verrassing wanneer ik met de Award aan hun deur stond.

De Belgoptic Awards worden elk jaar gekozen door opticiens en bedrijven door middel van een anonieme enquête van de markt. Dit jaar werden enkele nieuwe categorie toegevoegd en dat blijkt een schot in de roos.

Hieronder vind je de 8 Awards en hun winnaars. We wensen hen allemaal te feliciteren met hun zeer verdiende Belgoptic Award 2023 en kijken er naar uit hoe ze hun inspanningen gaan verderzetten om steeds weer uitzonderlijke prestaties neer te zetten in onze sector.