Blogs

Health

HOE ZIET DE WERELD ERUIT ALS JE BIJZIEND BENT?

“Wat zie jij zonder je bril op? Hoeveel vingers steek ik op?” Herkenbaar? Voor degenen die een bril of contactlenzen nodig hebben is dit een vaak gehoorde vraag. Want wat zie je dan eigenlijk precies als je bijvoorbeeld bijziend bent? Lees het hier


Contactlenzen

Als je contactlenzen blij zijn, zijn je ogen dat ook.

Als je contactlenzen blij zijn, zijn je ogen dat ook. Als je goed voor je contactlenzen zorgt kun je veel plezier aan ze beleven. En daar hoef je eigenlijk niet veel voor te doen. Behalve een paar belangrijke dingen die we graag even uitleggen.


Zonnebrillen

SAFILO PRODUCEERT DE ALLEREERSTE ZONNEBRIL GEMAAKT VAN PLASTICSOEP UIT DE OCEAAN VOOR ‘THE OCEAN CLEANUP’

Safilo produceert de allereerste zonnebril gemaakt van plasticsoep uit de oceaan voor ‘The Ocean Cleanup’, het afval van gisteren wordt de opruiming van morgen. Lees hier meer.


Tips

Opticiens zijn een essentieel beroep en mogen dus open blijven!

Maandag kunnen klanten met een gerust gemoed bij de brillenwinkel langsgaan. Opticiens zijn een essentieel beroep en mogen dus open blijven! Lees hier meer.


Fashion

John Lennon bril, van eenvoudig onopvallende bril tot icoon.

De John Lennon bril werd zo beroemd dat hij zelfs na zijn dood een statement bleef voor velen. Lees hier meer.


Health

TOENAME BIJZIENDHEID BIJ KINDEREN: ZIJN DE OGEN VAN UW KIND AL GECHECKT?

De digitale wereld vergt veel van de ogen van onze kinderen. Door de lockdown vanwege COVID-19 is de schermtijd van kinderen nog verder toegenomen. Hoe hoger de bijziendheid, hoe meer kans op aandoeningen zoals staar, glaucoom en netvlieslos...


Health

Wens je kind geen sterkte

Natuurlijk wens je jouw kind sterkte en succes bij een spannende toets, maar niet voor zijn of haar ogen. Lees hier meer


Brillen

Silhouette iconic eyewear, het Oostenrijks brillenmerk dat wereldberoemd werd

Silhouette International startte ondertussen al meer dan 55 jaar geleden in Oostenrijk en groeide uit tot een absolute wereldspeler. Lees hier het verhaal.


Tips

Loft Optiek - Antwerpen wint de Belgoptic-Award 2020-Nieuwkomer van het jaar.

Belgoptic reikt aan Loft Optiek - Antwerpen de Award-2020-Nieuwkomer van het jaar uit. Lees hier meer.


Tips

Optiek Kristien - Hasselt wint de Belgoptic-Award 2020-Professional van het jaar.

Belgoptic reikt aan Optiek Kristien de Award-2020-Professionaliteit van het jaar uit, niet alleen omwille van haar vakkennis, maar omdat ze professionaliteit doortrekt tot in de kleinste details. Lees hier meer.