Brillenglazen

Vision Company wint de Belgoptic Award 2023 - Innovation of the year met Kolorblind: Een Baanbrekende Stap naar de Toekomst van Zicht

Vision Company wint de Belgoptic Award 2023 - Innovation of the year met Kolorblind: Een Baanbrekende Stap naar de Toekomst van Zicht

 

Met immense trots delen we het opwindende nieuws dat Vision Company de prestigieuze Belgoptic Award voor Innovatie van het Jaar heeft gewonnen in 2023. Deze eervolle erkenning is een bewijs van hun grensverleggende inspanningen met baanbrekende producten, zoals Kolorblind.

 

De Belgoptic Award voor Innovatie van het Jaar wordt toegekend aan bedrijven die uitblinken in het introduceren van vernieuwende producten en technologieën in de optische industrie. Vision Company heeft deze onderscheiding meer dan verdiend vanwege hun unieke en vooruitstrevende bijdragen aan de wereld van zichtcorrectie.

 

Kolorblind, het paradepaardje van Vision Company, is een innovatieve en geavanceerde oplossing voor kleurenblindheid. Met behulp van cutting-edge technologie kunnen mensen met kleurenblindheid nu een wereld ervaren vol rijke en levendige kleuren, die voorheen voor hen verborgen bleven. Kolorblind heeft de potentie om het leven van miljoenen mensen over de hele wereld te transformeren door hen te laten genieten van de kleurrijke pracht van de omgeving.

 

Deze baanbrekende technologie stelt Kolorblind in staat om een specifiek kleurenspectrum te optimaliseren en aan te passen aan de unieke behoeften van elke drager. Dit gebeurt zonder de helderheid of scherpte van het beeld aan te tasten, waardoor een ongeëvenaarde visuele ervaring ontstaat voor mensen met kleurenblindheid.

 

Met Kolorblind kunnen mensen niet alleen genieten van kunst, natuur en mode zoals ze die nog nooit eerder hebben gezien, maar het kan ook hun alledaagse activiteiten en beroepen verbeteren. Het herkennen van verkeerslichten, het selecteren van bijpassende kleding en zelfs het beoefenen van bepaalde beroepen wordt nu gemakkelijker en veiliger dankzij deze innovatie.

 

De Belgoptic Award 2023 voor Innovatie van het Jaar is een erkenning van Vision Company's onvermoeibare inzet om het leven van mensen te verbeteren door middel van grensverleggende technologieën zoals Kolorblind. Als bedrijf dat gedreven wordt door innovatie en het streven naar perfectie, zal Vision Company blijven bijdragen aan de optische industrie en de wereld van zichtcorrectie.

 

Gefeliciteerd aan het team van Vision Company met deze welverdiende erkenning! We kijken enthousiast uit naar de voortzetting van jullie reis om onze kijk op de wereld te veranderen en ons leven te verrijken met Kolorblind.