Adverteren op Belgoptic.be

Op Belgoptic.be is het al eenvouding om gevonden te worden door potentiele klanten. Maar misschien wil u uw zaak nog een extra duwtje in de rug deven? We bieden u verschillende advertentiemogelijkheden om uw Belgoptic-pagina en uw zaak nog meer in de kijker te zetten.

Opticien

Wil je jouw visibiliteit op Belgoptic vergroten met extra functionaliteiten? Dan krijg je van ons de mogelijkheid om je profiel te upgraden. Hierdoor ben je beter vindbaar op het internet. Bovendien kan je jouw profiel waardevoller maken voor een zoekopdracht door het te linken aan merken.

Oogartsen

Bepaal zelf jouw plek in de zoekresultaten van Belgoptic. Sta je er nog niet tussen? Maak dan eenvoudig een profiel aan en voorzie zoveel mogelijk informatie. Hoe meer specificaties, hoe makkelijker patiënten jou vinden. Verder kunnen patiënten positieve feedback geven op je profiel, waardoor een natuurlijke rangschikking volgt.

Bedrijven en merken

Alle bedrijven die actief zijn in de sector van optiek, kunnen hun profiel op Belgoptic zelf beheren en opwaarderen. Hiervoor voorzien we verschillende tools. Ook merken hebben de mogelijkheid om zich op te waarderen. Zo bekomen ze meer visibiliteit en functionaliteiten.

Organisaties

Als beroepsorganisatie, school, opleiding of organisatie (voor het goede doel) kan je op Belgoptic eenvoudig een profiel aanmaken en beheren.

Display Banners

Wil je naast het beheren van je eigen pagina’s, ook adverteren op onze website? Aan de hand van display-banners kan je jouw merk of firma promoten. Bezoekers krijgen deze banners te zien op alle detailpagina’s, blogs en de bibliotheek. Zo maximaliseer je de visibiliteit van je bedrijf.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons op adverteren@belgoptic.be

Mailings

Wil je een product, dienst of merk onder de aandacht brengen van mensen uit het vakgebied? Wij verzorgen graag voor jou een effectieve mailingcampagne. Onze meerwaarde? We beschikken over een uitgebreid database van opticiens, oogartsen en gerelateerde bedrijven. Zo ben je zeker dat jouw bedrijf de juiste mensen bereikt.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons op adverteren@belgoptic.be