Brillen

Silhouette Eyewear Benelux wint de Belgoptic Award 2023 Best Customer Service

Silhouette Eyewear Benelux wint de Belgoptic Award 2023 “Best Customer Service” - Een Visie op Kwaliteit zonder compromissen!

 

We zijn verheugd om het opwindende nieuws te delen dat Silhouette Eyewear Benelux de felbegeerde Belgoptic Award 2023 heeft gewonnen voor Beste Klantenservice! Deze prestigieuze erkenning is een weerspiegeling van hun voortdurende inzet om klanten te verwennen met een ongeëvenaarde ervaring en uitmuntende service.

 

De Belgoptic Award voor Beste Klantenservice wordt toegekend aan bedrijven die uitblinken in het leveren van kwaliteitsvolle en gepersonaliseerde diensten, waarbij de tevredenheid en het welzijn van de klant altijd voorop staan. Silhouette Eyewear Benelux heeft deze lovenswaardige onderscheiding meer dan verdiend dankzij hun klantgerichte visie en toewijding aan voortreffelijkheid.

 

Het succes Silhouette Eyewear Benelux ligt in hun diepgaande inzicht in de behoeften en wensen van hun klanten. Als toonaangevende naam in de optiek-industrie, zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën, en passen ze deze kennis toe om klanten een uitgebreide selectie van premium monturen en glazen aan te bieden.

 

Maar wat Silhouette Eyewear Benelux echt onderscheidt, is hun oprechte en persoonlijke benadering van klantenservice. Hun team van toegewijde medewerkers werkt nauw samen met elke klant om een op maat gemaakte oplossing te creëren. Bij Silhouette Eyewear Benelux staat de klant centraal in elke stap van het proces. Ze nemen de tijd om te luisteren, te begrijpen en deskundig advies te geven. Dat werd onlangs nog eens bevestigd met een partner-avond op de kantoren in Antwerpen waar opticiens ontvangen werden door het hele team. 

 

Deze onwrikbare toewijding aan klantenservice heeft Silhouette Eyewear Benelux een loyale klantenkring bezorgd, die steeds terugkeert voor de uitzonderlijke ervaring die alleen zij kunnen bieden. Ze hebben een reputatie opgebouwd als een vertrouwd merk dat klanttevredenheid als hoogste prioriteit heeft.

 

Het winnen van de Belgoptic Award 2023 voor Beste Klantenservice is een bevestiging voor Silhouette Eyewear Benelux van het streven naar voortreffelijkheid in elk aspect van hun bedrijf. Als een visionaire naam in de optiek-wereld zullen ze blijven innoveren en uitblinken in het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.

 

Gefeliciteerd aan het gewaardeerde team van Silhouette Eyewear Benelux, Barbara Verdonckt, Katia Fourgny en Kristel Heyndrickx met deze welverdiende erkenning! Jullie toewijding aan klantenservice is een inspiratie voor de hele optiek-industrie. We zijn verheugd om te zien hoe jullie klanten blijven verrassen met jullie voortreffelijke visie en dienstverlening.