Contactlenzen

Contactlensstudio Antwerpen wint de Belgoptic Award 2023 - Team of the Year

Contactlensstudio Antwerpen wint de Belgoptic Award 2023 voor "Team of the Year":  Al 30 jaar professioneel advies in zorgeloos contactlenzen dragen.

 

Contactlensstudio Antwerpen wint de Belgoptic Award voor "Team of the Year" 2023:  Al 30 jaar professioneel advies in zorgeloos contactlenzen dragen.

 

Met trots delen we het fantastische nieuws dat Contactlensstudio Antwerpen de prestigieuze Belgoptic Award 2023 heeft gewonnen voor "Team of the Year"! Deze gerenommeerde onderscheiding is een erkenning van hun buitengewone toewijding, samenwerking en uitmuntendheid in het leveren van hoogwaardige oogzorg aan hun klanten.

 

De Belgoptic Award voor "Team of the Year" wordt toegekend aan optiekzaken en contactlenspraktijken die zich onderscheiden door hun buitengewone teamwork, het creëren van een hechte band tussen teamleden en het nastreven van collectieve doelen om klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Contactlensstudio Antwerpen heeft deze begeerde prijs meer dan verdiend dankzij hun toewijding aan teamwork en klantgerichte aanpak.

 

Het hart en de ziel van Contactlensstudio Antwerpen ligt in hun hechte en gepassioneerde team, Ann, Kathleen, Jeline, Gitte, Sheila en Thibo. De optometristen, contactlensspecialisten, vormen een samenhangend geheel dat elkaar aanvult en versterkt om een naadloze oogzorgervaring te creëren voor hun gewaardeerde klanten. En dat komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het team zit wekelijks samen om de organisatie te evalueren om zo verder te evolueren. De inspraak van elk teamlid maakt dit team extra gemotiveerd.

 

Wat Contactlensstudio Antwerpen onderscheidt, is hun focus op klanttevredenheid en ooggezondheid. Hun team van experts werkt nauw samen om een grondige en uitgebreide oogtesten uit te voeren, waardoor elke klant een maatwerk-oplossing krijgt die perfect bij hun levensstijl en behoeften past.

 

Naast hun uitmuntendheid in oogzorg, blinkt het team van Contactlensstudio Antwerpen uit in klantenservice. Ze hechten veel waarde aan open communicatie en zorgen ervoor dat elke klant zich welkom en gehoord voelt bij elk bezoek. Ze nemen de tijd om vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven, waardoor klanten met een glimlach de deur uitgaan.

 

Het winnen van de Belgoptic Award voor "Team of the Year" is een bewijs van Contactlensstudio Antwerpen's toewijding aan het samenwerken als één geheel en het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten. Als een krachtig en hecht team, zijn ze vastbesloten om hun klanten te blijven verrassen met innovatieve oplossingen en een ongeëvenaarde klantenservice.

 

Gefeliciteerd aan het gepassioneerde team van Contactlensstudio Antwerpen , Ann, Kathleen, Jeline, Gitte, Sheila en Thibo, met deze welverdiende erkenning! Jullie zijn het toonbeeld van samenwerking, professionaliteit en excellente oogzorg. We kijken vol verwachting uit naar de voortzetting van jullie succesvolle inzet in de optiek-wereld van Antwerpen en ver daarbuiten.