Brillen

Optiek Plaghki uit Maasmechelen wint de Belgoptic Award 2023 - Professional of the Year: Het Perfecte Plaatje van Vakbekwaamheid in de Optiek.

Optiek Plaghki uit Maasmechelen wint de Belgoptic Award 2023 - Professional of the Year: Het Perfecte Plaatje van Vakbekwaamheid in de Optiek.

 

Met grote vreugde delen we het geweldige nieuws dat Optiek Plaghki uit Maasmechelen de hooggeprezen Belgoptic Award voor Professional van het Jaar heeft gewonnen in 2023. Dit eerbetoon is een erkenning van hun voortreffelijke vakbekwaamheid, uitmuntende service en toewijding aan het bieden van de best mogelijke zorg aan hun klanten.

 

De Belgoptic Award voor Professional van het Jaar wordt toegekend aan opticiens die uitblinken in hun expertise, klantgerichtheid en voortdurende streven naar uitmuntendheid. Optiek Plaghki heeft deze prestigieuze erkenning meer dan verdiend vanwege hun ongeëvenaarde toewijding om klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit van optische oplossingen.

 

Als een gevestigde naam in Maasmechelen en omgeving, heeft Optiek Plaghki een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en professionele optiekzaak. Ze zijn bekend om hun deskundig advies en persoonlijke benadering, waardoor klanten zich welkom en gehoord voelen bij elk bezoek.

 

Het team van Optiek Plaghki bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren opticiens, optometristen en ondersteunend personeel. Ze streven er voortdurend naar om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de optiekwereld en nemen deel aan regelmatige bijscholingen om hun kennis en vaardigheden verder te verbeteren.

Wat Optiek Plaghki onderscheidt, is hun oprechte betrokkenheid bij hun klanten. Ze voeren uitgebreide oogonderzoeken uit om de gezichtsscherpte te evalueren, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde apparatuur en technologieën om nauwkeurige diagnoses te stellen.

 

Naast hun deskundigheid biedt Optiek Plaghki een uitgebreide selectie van hoogwaardige monturen, brillenglazen en contactlenzen om aan de individuele behoeften en voorkeuren van hun klanten te voldoen. Met een scherp oog voor stijl en trends, adviseren ze klanten bij het vinden van de perfecte oplossing die niet alleen hun zicht verbetert, maar ook hun persoonlijke stijl weerspiegelt.

 

Het winnen van de Belgoptic Award 2023 voor Professional van het Jaar is een bewijs van Optiek Plaghki's voortdurende toewijding om hun klanten de best mogelijke optische ervaring te bieden. Als een trotse professional in de optiekwereld, zullen ze blijven excelleren en uitblinken in hun inspanningen om het zicht en het comfort van hun klanten te bevorderen.

 

Gefeliciteerd aan het hele team van Optiek Plaghki met deze welverdiende erkenning! We zijn ervan overtuigd dat jullie toewijding aan professionaliteit en klantenzorg een blijvende indruk zal laten in Maasmechelen en ver daarbuiten.