Brillen

Optiek Oculi - now you see me - uit Bree wint de Belgoptic Award 2023 - Newcomer of the year: Een Stralende Ster aan het Firmament

Optiek Oculi - now you see me - uit Bree wint de Belgoptic Award 2023 - Newcomer of the year: Een Stralende Ster aan het Firmament

 

Met opwinding en trots delen we het fantastische nieuws dat Optiek Oculi - now you see me - uit Bree de felbegeerde Belgoptic Award voor Nieuwkomer van het Jaar heeft gewonnen in 2023. Deze eervolle erkenning is een viering van hun opkomst als een schitterende ster aan het optiek-firmament, met hun frisse aanpak, innovatieve concept en onvermoeibare inzet om klanten te voorzien van een unieke beleving.

 

De Belgoptic Award voor Nieuwkomer van het Jaar wordt jaarlijks toegekend aan veelbelovende nieuwkomers in de optiek-industrie die zich onderscheiden door hun uitstekende prestaties en creatieve benadering. Optiek Oculi - now you see me - heeft deze prestigieuze erkenning meer dan verdiend vanwege hun gedurfde visie en inzet om een positieve impact te maken in de wereld van oogzorg.

 

Optiek Oculi - now you see me - is een verfrissende aanwinst in de stad Bree en heeft in korte tijd een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Als een geheel nieuw concept onderscheidt Oculi-now you see me - zich door hun nadruk op persoonlijke aandacht, klantgerichte service en het aanbieden van unieke monturen en brillenglazen.

 

Gepassioneerd en toegewijd heeft Optiek Oculi - now you see me - een benadering die verder gaat dan alleen een standaard oogonderzoek. Ze nemen de tijd om hun klanten echt te leren kennen, hun behoeften en levensstijl te begrijpen en bieden op maat gemaakte optische oplossingen die aansluiten bij de individuele wensen.

 

Wat Optiek Oculi - now you see me - onderscheidt, is de unieke en uitgebreide collectie monturen van onafhankelijke ontwerpers en merken. Ze zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en meest opvallende ontwerpen om hun klanten te voorzien van monturen die hun persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Met oog voor kwaliteit en originaliteit, bieden ze een keuze aan exclusieve, unieke monturen.

 

Het winnen van de Belgoptic Award 2023 voor Newcomer of the Year is een bevestiging van Optiek Oculi - now you see me -’s visie en toewijding aan excellentie in de optiek-wereld. Deze veelbelovende nieuwkomer zal blijven schitteren en een inspiratiebron zijn voor anderen in de industrie.

 

Gefeliciteerd aan Loes Kesters van Optiek Oculi - now you see me - met deze welverdiende erkenning! We kijken uit naar de voortzetting van jullie ambitie om de beleving van optiek-klanten in Bree en ver daarbuiten te verrijken.