Brillen

Silhouette Eyewear Benelux wint twee Belgoptic Awards in 2023, Best Marketing Support én Best Customer Service

Silhouette Eyewear Benelux wint twee Belgoptic Awards in 2023,  die voor "Best Marketing Support" én die voor “Best Customer Service”!

 

Met trots kondigen we aan dat Silhouette Eyewear Benelux de felbegeerde Belgoptic Award 2023 heeft gewonnen voor "Best Marketing Support" én voor “Best Customer Service”.  Deze prestigieuze erkenningen zijn een eerbetoon aan hun innovatieve en effectieve marketinginitiatieven én van hun voortdurende inzet om klanten te verwennen met een ongeëvenaarde ervaring en uitmuntende service.

 

  • De Belgoptic Award voor "Best Marketing Support" wordt toegekend aan bedrijven die uitblinken in hun vermogen om opvallende en strategische marketingcampagnes te creëren, waardoor hun merk opvalt en klanten worden geïnspireerd. 

 

 

Silhouette Eyewear Benelux heeft deze lovenswaardige prijzen meer dan verdiend dankzij hun toewijding aan uitmuntendheid in promotie én hun klantgerichte visie en toewijding aan voortreffelijkheid.

 

Gefeliciteerd aan het volledige team van Silhouette Eyewear Benelux , Sam Dekkers, Barbara Verdonckt, Katia Fourgny en Kristel Heyndrickx met deze welverdiende erkenningen! Jullie inzet om klanten te ondersteunen, zowel op marketing-gebied als met jullie customer-service zijn een inspiratie voor de hele optiek-industrie. We zijn verheugd om te zien hoe jullie merk blijft groeien en bloeien met jullie uitmuntende visie en support.