Zonnebrillen

De New York Sky collectie van Silhouette: Een eerbetoon aan de flair van The Big Apple

OP NAAR DE HOOGSTE TOP 

DE NEW YORK SKY COLLECTIE VAN SILHOUETTE: EEN EERBETOON AAN DE FLAIR VAN THE BIG APPLE

Succesvolle stadsmensen streven graag ambitieuze doelstellingen na. Ze willen steeds verder gaan, almaar hoger en hoger raken, meer zien, intenser leven. Silhouette heeft die ondernemersgeest op schitterende wijze tot uiting gebracht in de New York Sky collectie. Voor de allereerste keer heeft de Oostenrijkse fabrikant van exclusieve brillen twee van zijn innovaties gecombineerd in één bril. Ideaal voor wie écht indruk wil maken.  De New York Sky valt beslist in de smaak bij de movers en shakers die hun luxueuze levensstijl extra elan willen geven met bijpassende accessoires. Wie deze bril draagt, steelt gegarandeerd de show. Het opvallende metalen montuur gecoat met 23-karaats goud volgt de gebogen contouren van de brillenglazen, die via één enkel verbindingspunt aan het montuur bevestigd zijn en haast lijken te zweven. De omtrek van de brillenglazen springt extra in het oog door de Accent Rings uit flinterdun SPX®+, een materiaal dat Silhouette zelf heeft ontwikkeld. De Accent Rings worden aangebracht op de rand van de glazen en geven de brillen een stijlvol vleugje kleur. Voor een aparte flair en een opmerkelijke driedimensionale look.

 

Een luxueus accessoire geïnspireerd op de New Yorkse levensstijl 

“Elegant, gedurfd en zelfverzekerd. Die drie woorden zitten deze zonnebrillen uit ultralichte materialen als gegoten”, aldus Roland Keplinger, Design Director bij Silhouette. “Ze stralen eigentijdse luxe uit door de combinatie van glanzende en matte oppervlakken en de verfijnde gelaagdheid.” De nieuwe lijn is geïnspireerd op de felle weerspiegelingen in de ramen van de indrukwekkende wolkenkrabbers van Manhattan. De New York Sky ademt dezelfde zorgeloze onverstoorbaarheid als de New Yorkers die genieten van de eindeloze vrijheid in hun stad. Dat heerlijk relaxte gevoel krijg je ook door deze brillen, die haast lijken te zweven op de neus. Voor ongeëvenaard comfort. 

 

Vrouwelijke sensualiteit of mannelijke stoutmoedigheid

Silhouettes gepatenteerde Light Management Technology® beklemtoont die ontspannen, comfortabele stijl. De technologie biedt extra warmte, geeft het humeur van de drager een boost, gunt de ogen rust, verhoogt het contrast en de kleurhelderheid, en beschermt 100 % tegen uv-straling. Zowel het betoverend mooie damesmodel als het herenmodel gebaseerd op de pilotenbril zijn verkrijgbaar met Light Management Technology®. Kenners, opgelet: de New York Sky nodigt uit om de geraffineerde dingen in het leven nóg meer te waarderen.

 

MEER INFORMATIE:

Lees ook:


Silhouette

Het in 1964 opgerichte Silhouette is wereldleider in exclusieve randloze brillen. In 1999 zette het familiebedrijf de brillensector op zijn kop met de Titan Minimal Art, een innovatief model zonder schroeven, scharnieren en rand. Een dergelijke gamechanger – van a tot z in Oostenrijk gemaakt en met een gewicht van slechts 1,8 gram – had de wereld nog nooit gezien. Alle brillen van Silhouette zijn gemaakt van de beste materialen, met geavanceerde technologie en het fijnste handwerk. De brillen worden zelfs voor zowat 80 % met de hand vervaardigd. Zo bieden ze het beste comfort in hun categorie – in meer dan 100 landen op 5 continenten én zelfs in de ruimte. Met 50 patenten en meer dan 100 designprijzen op zijn naam is het duidelijk dat Silhouette continu naar kwaliteit streeft: pas na meer dan 100 kwaliteitscontroles mag een bril de hoofdvestiging in het Oostenrijkse Linz verlaten.

Silhouette International

Silhouette International Schmied AG is 's werelds meest toonaangevende fabrikant van luxebrillen. Het bedrijf is gevestigd in het Oostenrijkse Linz en telt meer dan 1400 medewerkers verspreid over de wereld. Samen met zijn 13 internationale filialen is het familiebedrijf de nummer één op het gebied van randloze brillen, een innovatie die het merk over de hele wereld naam en faam heeft bezorgd. Zowat 95 % van de totale productie is bestemd voor de export. De brillen van Silhouette zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen. Sinds 2017 is het bedrijf een fullserviceleverancier van monturen en brillenglazen – en alles wordt geproduceerd in Oostenrijk. In 2020 verkocht Silhouette wereldwijd ongeveer 1 miljoen brillen en bedroeg de omzet 123 miljoen euro.