Optometrie Dedeyne - Torhout

juwelen, uurwerken, optiek Dedeyne

 

Een perfect montuur vinden gaat verder dan alleen maar iets uitkiezen dat op je gezicht past. Het moet je uitstraling versterken en jouw unieke stijl weerspiegelen. Bij OPTIEK DEDEYNE begrijpen we dat als geen ander. We nemen de tijd om samen met jou te ontdekken welk montuur het beste bij jouw smaak en gevoel past. En belangrijker nog, we streven ernaar om een montuur te vinden dat niet alleen voldoet aan je esthetische voorkeuren, maar ook aan onze filosofie van kwaliteit en exclusiviteit.

Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde topmerken zoals THEO, LINDBERG, en ETNIA BARCELONA. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige materialen, tijdloos design en variatie in prijsklassen. Of je nu houdt van klassieke elegantie of strakke moderne ontwerpen, bij OPTIEK DEDEYNE vind je gegarandeerd iets dat bij jou past.

Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen het aanbieden van stijlvolle monturen. Bij OPTOMETRIE DEDEYNE begrijpen we dat jouw ogen kostbaar zijn en verdienen ze de best mogelijke zorg. Daarom bieden we niet alleen nauwkeurige oogmetingen aan voor de juiste refractie, maar controleren we ook op andere ooggerelateerde problemen. Indien nodig verwijzen we je door naar een gespecialiseerde oogarts. Want jouw gezichtsvermogen is te belangrijk om aan het toeval over te laten.

En wanneer het aankomt op het beste zicht, bieden we bij OPTIEK DEDEYNE de HOYA brillenglazen aan. Deze glazen staan garant voor een perfect comfortabel zicht, zodat je altijd scherp ziet, waar je ook bent. Met ons vakmanschap en expertise helpen we je niet alleen aan een bril, maar aan een complete zichtoplossing die aan al je behoeften voldoet.

 

 


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u30-12u00 / 14u00-18u00
Woensdag
09u30-12u00 / 14u00-18u00
Donderdag
09u30-12u00 / 14u00-18u00
Vrijdag
09u30-12u00 / 14u00-18u00
Zaterdag
09u30-12u00 / 14u00-18u00
Zondag
Gesloten


Map view


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Optometrie
Juwelen/Uurwerken





0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd