Zonnebrillen

DE NIEUWSTE RANDLOZE ZONNEBRILLEN VAN SILHOUETTE MET DE PERFECTE COMBINATIE VAN ULTRAFIJN TITANIUM EN OVERSIZED GLAZEN

BETOVEREND ELEGANT

DE NIEUWSTE RANDLOZE ZONNEBRILLEN MET DE PERFECTE COMBINATIE VAN ULTRAFIJN TITANIUM EN OVERSIZED GLAZEN

Fisher Island en Star Island zijn twee van de meest prestigieuze plekken in de zonovergoten stad Miami. Silhouette vertaalt het exclusieve karakter van die eilanden in de nieuwe randloze zonnebrillen van zijn collectie: SUN 2022. Silhouette is marktleider in ‘rimless’ brillen. Voor deze nieuwe, vederlichte rimless zonnebrillen zocht de Oostenrijkse fabrikant van luxebrillen zijn inspiratie in de elegante en verfijnde wereld van designverlichting. Beide modellen zijn verkrijgbaar met glazen op sterkte, die door Silhouette zelf worden geproduceerd in hun Lens Lab, met de baanbrekende technologie Silhouette Vision Sensation®.

Glamoureuze en minimalistische blikvangers

De rimless zonnebrillen doen meer alleen dan puur de ogen tegen de zon beschermen. Als accessoire zijn ze vrouwelijk en belemmeren ze de persoonlijke stijl van de drager niet. De brillen zijn glamourous maar ogen ook minimalistisch en natuurlijk.


“Minimalistisch, ultrafijn titanium en opvallende oversized glazen. De subtiele details zoals kleurgroeven en uitsparingen creëren een sterke look.” Zo stralen de uitsparingen tussen de glazen en de brilarmen vrouwelijke charme en elegantie uit. Bovendien benadrukken ze de subtiele finesse van de scharnieren en de brilarmen.”

- Roland Keplinger – Head of Design Silhouette


 

MEER INFORMATIE:

Oversized glazen: charmant vrouwelijk en uiterst verfijnd
Het vakmanschap achter elke Silhouette bril is goed terug te zien in de gefreesde en handgekleurde hoeken van de glazen. De gekleurde hoeken springen in het oog en zetten de vorm van de zonnebril extra in de kijker. De collectie bevat twee nieuwe modellen die – naast de bestaande kleuren – ook verkrijgbaar zijn in de extraverte kleurencombinaties Deep Pink en Black & White. Het model Star Island heeft een glooiende dubbele neusbrug die zorgt voor dynamiek en een unieke look.


www.silhouette.comwww.silhouette.com/newsroomwww.facebook.com/silhouette/

Lees verder ook:


Silhouette
Het bedrijf dat in 1964 werd opgericht met een visie – de bril als hét accessoire – is uitgegroeid tot ’s werelds belangrijkste fabrikant van lichte brillen van topkwaliteit: Silhouette. Het merk maakt de lichtste brillen ter wereld, met veel liefde voor details en unieke ontwerpen. De brillen worden grotendeels met de hand gemaakt in Oostenrijk, met de allerbeste materialen en nieuwste technologieën. Daarna vertrekken ze naar meer dan honderd landen over de hele wereld. In 1999 bracht Silhouette een revolutie teweeg op de brillenmarkt met zijn lichte (amper 1,8 gram) en montuur-, schroef- en scharnierloze bril: de Titan Minimal Art. Al tijdens meer dan 35 ruimtereizen droegen de astronauten brillen van Silhouette. Bovendien hebben de brillen de wereld rondgereisd met het Weens Filharmonisch Orkest en zweren tal van zwaargewichten uit de entertainmentsector, zakenwereld en politiek bij Silhouette.

Silhouette International
Silhouette International Schmied AG is 's werelds meest toonaangevende fabrikant van exclusieve brillen. Het bedrijf is gevestigd in het Oostenrijkse Linz en telt meer dan 1600 medewerkers verspreid over de wereld. Samen met zijn dertien internationale filialen is het familiebedrijf de nummer één op het gebied van randloze brillen, een innovatie die het merk over de hele wereld naam en faam heeft bezorgd. Zowat 95 % van de totale productie is bestemd voor de export. De brillen van Silhouette zijn verkrijgbaar in meer dan honderd landen. Sinds 2017 is het bedrijf een fullserviceleverancier van monturen en brillenglazen – en alles wordt geproduceerd in Oostenrijk. In 2019 verkocht Silhouette wereldwijd ongeveer 1,6 miljoen brillen en bedroeg de omzet 161 miljoen euro.