Brillen

DESIGNOLOGY - TITANFLEX zet in op pure mannelijke aantrekkingskracht!

TITANFLEX – DESIGNOLOGY


De nieuwe TITANFLEX-collectie geeft ook in dit seizoen een onvermoeibare, flexibele, lichte en robuuste interpretatie van comfort – en zet met verschillende concepten in op pure mannelijke aantrekkingskracht.

De focus: technische innovatie, trendy designs, klassieke elegantie en een jong, dynamisch designsegment. Het creatieve pallet wordt onthuld in een moderne en enthousiaste two-tone met technische verfijning, superieure verwerking en een intellectuele uitstraling. Design en functie kunnen niet perfecter samengaan. Gemaakt voor mannen. Ontworpen voor comfort: TITANEX

 

INLINEFLEX – innovatieve techniek, intellectuele prestaties

Onze technische innovatie overtuigt door de nieuwe manier om de flexibele neusbrug aan de rand van de ogen te verankeren. Uitgelicht in twee kleuren verschijnen de constructies als een moderne update van een klassiek vierkant, super trendy met ronde glazen en in een spectaculaire nieuwe vorm met extreem technische prestaties. De kleurencombinatie die verandert van donkergroen/dennengroen naar licht goud/gebroken wit (witachtig) verhoogt de aantrekkelijkheid - en de impuls.

 

ARTIST – De kunst van het ontwerpen van een bril tussen stijl en mode

Het hoogtepunt van dit seizoen: moderne vormen en trendy kleuren voor elke stijlvolle brillendrager die waarde hecht aan mode, functionaliteit en persoonlijkheid. Deze TITANFLEX-modellen zijn een belofte van mannelijke verleiding in een geraffineerde look. Van korte vierkante glazen tot ronde Nylor monturen. Van cipresgroen tot vanillegrijs. Met een duurzame, soft-touch coating. Voor korte ervaringen.

 

ORIGINEEL – typisch TITANFLEX. Klassiek en elegant.

Het originele concept van een typische TITANFLEX in klassieke elegantie met ingesloten en gekleurde T15-ringen. Eersteklas diepe glasranden en driedimensionale scharnieren en veren domineren een up-to-date ontwerp. Elegant als een zeer geïnspireerde Italiaanse Panto in een geborstelde goud/tan kleurstelling of een mat tan/tortoiseshell. De moderne zeshoekige voorkant glinstert in mat goud/nude tot gun/salie tinten.

 

DYNAMIC – Nieuwe vormen, nieuwe two-tone, nieuwe mannelijkheid

Een nieuw concept voor jonge dragers – het actieve en energieke type. Gekenmerkt door een nonchalante tweekleurige en gemarkeerde vormen. Met keuze uit een grotere en modernere Panto-vorm, een sportief montuur voor grotere hoofden en een diep vierkant. Mannelijkheid zet de toon: in opwindend Tunisblauw, beweeglijk grenadinerood of licht cementgrijs.

 

Vraag er naar bij een opticien in jouw buurt! Vind hier een oogarts in je buurt.

 

www.titanflex-eyewear.com

titanflex_eyewear titanflex.eyewear

 

Lees verder ook:

 


Over TITANFLEX – Design en comfort!
TITANFLEX combineert op perfecte wijze comfort en stevigheid, lichtheid en moderniteit, kwaliteit en discretie – waardoor het een optimale keuze is voor de meest veeleisende klanten.


Over Eschenbach Optik:
Tien brillenmerken met een sterk karakter en negen Red Dot Awards in de afgelopen drie jaar bewijzen het: Eschenbach Optik combineert tijdgeest met betrouwbare kwaliteit en geïnspireerd design. Als een van 's werelds toonaangevende leveranciers van brillen, visuele hulpmiddelen en recreatieve optiek richt het bedrijf zich sinds 1913 op het verbeteren van de kwaliteit en het plezier van het leven van mensen door middel van optische producten. Eschenbach biedt producten met de best mogelijke combinatie van design en functionaliteit, op het snijvlak van technologie, en stelt daarmee maatstaven in de optische sector.
* Om de leesbaarheid te vergemakkelijken, hebben we ervoor gekozen om de m/v/n-vormen niet gelijktijdig te gebruiken. Alle termen die personen aanduiden, zijn gelijkelijk van toepassing op alle geslachten.