Optiek iXie te Ternat

Welkom bij Optiek iXie, uw vertrouwde opticien gelegen in het hart van Ternat. Bij ons staat kwaliteit en service centraal, en streven we ernaar om uw kijkervaring optimaal te maken. Als gediplomeerd opticien-optometrist zet ik mij in voor hoogwaardige brillen, zonnebrillen, contactlenzen en hoorapparaten die voldoen aan uw behoeften.

Bij Optiek iXie geloven we in een persoonlijke aanpak en luisteren we aandachtig naar uw wensen. Naast bekende collecties bieden we ook exclusieve merken aan, zoals THEO eyewear, voor een unieke stijl die bij u past.

 

Ontdek onze uitgebreide selectie brillenglazen, met een focus op kwaliteit en comfort. Van unifocale tot multifocale glazen, we bieden oplossingen voor elk zichtprobleem, inclusief speciale coatings zoals ontspiegeling, bluelight filtering en UV-bescherming.

Voor liefhebbers van zonnebrillen hebben we een exclusieve collectie.

Naast brillen en zonnebrillen bieden we ook een uitgebreid assortiment contactlenzen aan. Onze expertise garandeert een nauwkeurige aanpassing voor maximaal comfort en helder zicht.

Voor gehoorproblemen kunt u terecht bij onze ervaren audioloog, die u graag begeleidt naar de beste oplossing.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de wereld van Optiek iXie, waar transparantie, kwaliteit en service voorop staan. . We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze winkel in Ternat!


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00 / 12u00
Woensdag
09u00 / 12u00
Donderdag
09u00 / 12u00
Vrijdag
09u00 / 12u00
Zaterdag
09u00 / 12u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Maandag: enkel op afspraak Dinsdag t/m zaterdag: 9u - 12u: vrije toegang namiddag: enkel op afspraak Zondag gesloten

Map view


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Optometrie
Low Vision
Audiologie/Hoorapparaten


1

 Review

Rudy

Optiek iXie draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/