Zonnebrillen

Oostenrijks luxebrillenmerk Silhouette gaat in zee met superster Rita Ora

OOSTENRIJKS LUXEBRILLENMERK GAAT IN ZEE MET RITA ORA

WERELDBEROEMDE ZANGERES SCHITTERT IN ZONNEBRILLEN VAN SILHOUETTE 

Superster en mode-icoon Rita Ora staat bekend om haar gedurfde, glamoureuze looks. Die deelt ze ook regelmatig met haar meer dan 20 miljoen volgers op social media. In haar recentste posts steelt de beroemde zangeres opnieuw de show met de hulp van de verbluffende Sun-collectie voor 2022 van Silhouette.

Oogstrelend mooi

Het Oostenrijkse merk Silhouette is de wereldwijde nummer één in randloze luxebrillen en staat wijd en zijd bekend om zijn ultralichte modellen. Tal van internationale beroemdheden zweren dan ook bij brillen van Silhouette. 

Het merk vindt steevast het perfecte evenwicht tussen hoogstaand vakmanschap en innovatieve, hoogtechnologische productiemethodes. Silhouettes kenmerkende designerbrillen passen bovendien als gedroomd bij Rita's dynamische looks. 

Adembenemend stijlvol en onvergetelijk glamoureus

Met de Special Edition Futura Dot van Silhouette op haar neus straalt Rita één en al lef uit. Er zijn over de hele wereld amper 1964 exemplaren te koop van deze exclusieve must-have, die het bruisende karakter en het zelfvertrouwen van de zangeres perfect uit de verf laat komen. 

Rita koos voor een speelse, vrouwelijke look met accenten in lentekleuren en als ideaal modeaccessoire het model Fisher Island uit de collectie Rimless Shades van Silhouette. Die glamoureuze, verbluffende reeks sleepte met haar exclusieve en moderne uitstraling al een ontwerpprijs in de wacht en is een van de absolute blikvangers in Silhouettes Sun-collectie voor 2022. 

In een van de volgende posts schittert Rita opnieuw met een dynamische look, deze keer dankzij betoverende getinte glazen in kosmisch blauw.  Met een subtiel kleurverloop van donkerder naar lichter blauw is de vederlichte TMA style edition het ultieme accessoire voor modebewuste brildragers.  

In de voetsporen van muzieklegendes

Silhouette Brand Director Atissa Tadjadod lichtte de samenwerking op social media tussen het merk en de popster met veel plezier toe: “Rita Ora past perfect bij de Futura Dot en de geschiedenis van dat model. Al in de seventies zag je muzieklegendes met de Futura zonnebril, waardoor die is uitgegroeid tot een regelrecht verzamelobject. Rita treedt vandaag in hun voetsporen.”

Tadjadod haalde ook nog even de Rimless Shades-collectie aan: “Rita barst van het lef en zelfvertrouwen. Haar persoonlijkheid weerspiegelt perfect het glamoureuze, opvallende karakter van de randloze Fisher Island-brillen.”

Volg Rita's Instagramaccount @ritaora en @silhouetteeyewear voor meer nieuws en mooie beelden.


MEER INFORMATIE:


Lees verder ook:


Silhouette

Het in 1964 opgerichte Silhouette is wereldleider in exclusieve randloze brillen. In 1999 zette het familiebedrijf de brillensector op zijn kop met de Titan Minimal Art, een innovatief model zonder schroeven, scharnieren en rand. Een dergelijke gamechanger – van a tot z in Oostenrijk gemaakt en met een gewicht van slechts 1,8 gram – had de wereld nog nooit gezien. Alle brillen van Silhouette zijn gemaakt van de beste materialen, met geavanceerde technologie en het fijnste handwerk. De brillen worden zelfs voor zowat 80 % met de hand vervaardigd. Zo bieden ze het beste comfort in hun categorie – in meer dan 100 landen op 5 continenten én zelfs in de ruimte. Met 50 patenten en meer dan 100 designprijzen op zijn naam is het duidelijk dat Silhouette continu naar kwaliteit streeft: pas na meer dan 100 kwaliteitscontroles mag een bril de hoofdvestiging in het Oostenrijkse Linz verlaten.

 

Silhouette International

Silhouette International Schmied AG is 's werelds meest toonaangevende fabrikant van luxebrillen. Het bedrijf is gevestigd in het Oostenrijkse Linz en telt meer dan 1400 medewerkers verspreid over de wereld. Samen met zijn 13 internationale filialen is het familiebedrijf de nummer één op het gebied van randloze brillen, een innovatie die het merk over de hele wereld naam en faam heeft bezorgd. Zowat 95 % van de totale productie is bestemd voor de export. De brillen van Silhouette zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen. Sinds 2017 is het bedrijf een fullserviceleverancier van monturen en brillenglazen – en alles wordt geproduceerd in Oostenrijk. In 2020 verkocht Silhouette wereldwijd ongeveer 1 miljoen brillen en bedroeg de omzet 123 miljoen euro.