Zonnebrillen

De evil eye padelbril: Elate.p Kwaliteit, comfort en design op de padel court

De evil eye padelbril: Elate.p

KWALITEIT, COMFORT EN DESIGN OP DE PADEL COURT

Het was de nieuwe outdoor vluchtroute van 2021 en mag vandaag dé populairste sport van het moment genoemd worden. Padel is op dit moment de snelst groeiende sport en daar speelt het premium eyewear merk evil eye graag op in. Het merk  lanceerde vorig jaar de ultralichte Elate.p, een nieuwe en veelzijdige halfrandloze sportbril die de perfecte match bleek met de sporthype van de laatste twee jaren. 

Het elate model heeft een perfecte pasvorm, is optimaal verstelbaar, en uiterst geschikt voor padel waarvoor een breed gezichtsveld vereist is. Het montuur is onderaan randloos, voor een maximale ventilatie. Zo worden beslagen brilglazen tijdens je padel potje voorkomen. Net zoals alle evil eye modellen is de Elate.p verkrijgbaar met glazen op elke mogelijke sterkte, zodat iedereen de padel court in stijl kan betreden. Alle brillen zijn hierbovenop vervaardigd in Oostenrijk.

 

Optimaal Draagcomfort 

De halfrandloze Elate P. is gemaakt uit sterk en flexibel PPX®. Het materiaal van het montuur is exclusief ontwikkeld voor evil eye, superlicht en biedt een fenomenaal draagcomfort. Door zijn veelzijdige karakter en ultieme pasvorm is hij geschikt voor elke situatie en alle gezichtstypes, en voldoet hij aan alle mogelijke eisen. De neusbrug, bijvoorbeeld, kan op twee manieren geplaatst worden, afhankelijk van de neusvorm. Ook door de verstelbare brilveren (3 posities) zit de elate.p altijd even goed, ongeacht de vorm van het hoofd. De Elate p. sportbril kan op elke hoofdvorm van menig padelliefhebber worden afgestemd dankzij de vele aanpassingsopties. Zo glijdt de bril niet weg, zijn er geen drukpunten en sluit hij veilig aan terwijl je je padel balletje slaat.

Uitmuntend Zicht

De krachtige polycarbonaatfilters beschermen de ogen zowel tegen stof, regen en wind als tegen schadelijke uv A-, uv B- en uv C-straling. Bovendien zijn ze snel en makkelijk te vervangen. De geavanceerde LST® lenstechnologie stabiliseert snelle veranderingen in lichtsterkte bij de overgang van fel licht naar schaduw, en versterkt contrasten. Voor een perfect zicht in nagenoeg alle licht- en weersomstandigheden. Het model is tevens verkrijgbaar met glazen op elke mogelijke sterkte, en dus ook ideaal voor brildragers.

Een dynamisch ventilatiesysteem zorgt voor een goede luchtcirculatie. Vochtige lucht wordt afgevoerd om condensvorming op de glazen te verminderen. Zo wordt het zicht niet belemmerd en kan je ongehinderd je terrein op de padel court afbakenen. Op naar zomerse avonden met een padel racket in de hand en een Elate p. op de neus.

 

Evil Eye ambassadeur Stéphane Timmerman en zijn PADELbySY

“Er zijn weinig sporten zoals padel waar een quasi 360° gezichtsveld een ultieme vereiste is. Bij padel ben je de ganse tijd in beweging en om je heen aan het kijken. De bal wordt regelmatig over je heen gespeeld, waardoor je veelal in de richting van de zon kijkt. Een Elate P sportbril is dan ook onmisbaar bij deze sport”.

Zo vertelt één van de voornaamste Belgische padeltrainers en één van de evil eye ambassadeurs Stéphane Timmerman: “Een sportbril moet een stabiele pasvorm hebben, vederlicht zijn, bescherming bieden en uitstekend zicht vanuit elke hoek garanderen. De sportbrillen van evil eye voldoen aan al die eisen. Zo zijn de modellen bijna gewichtloos dankzij het antiallergische montuurmateriaal PPX®. Dat, in combinatie met het antislip-materiaal op de veren zorgt voor ultiem comfort. Daarnaast is de kwaliteit van de glazen simpelweg uitstekend en ook qua design zijn er meer dan genoeg mogelijkheden.”

Enkele jaren geleden lanceerde Stéphane Timmerman een modieuze lijn van sweaters en shirts die hij ‘PADELbySY’ doopte. De collectie bestond uit één voor één sportieve producten met ludieke quotes zoals “La Chiquita”, “Antonio Bandeja” en “La Casa De Padel”  die bovenal perfect geschikt zijn om padel te spelen maar ook stijlvol genoeg om naast het veld te dragen. Biologische & gerecycleerde stoffen die bijdragen aan kwaliteit en bewegingsgemak in combinatie met gekke en grappige padelontwerpen. Dat is waar PADELbySY voor staat.

Brussels Padel Open

Evil Eye, zal samen met PADELbySY, aanwezig zijn op de Brussels Padel Open 2022 waar de nieuwste padel collecties kunnen bewonderd en gepast worden. De Brussels Padel Open vindt plaats van 3 tot 8 mei 2022 in het prachtige Gare Maritime van Tour & Taxis, Brussel. Het is de eerste keer in België dat één van de officiële etappes van de World Padel Tour, het enige door de International Padel Federation erkende wereldkampioenschap, wordt georganiseerd. De top 100 beste padelspelers ter wereld, mannen en vrouwen, evenals de beste Belgische spelers die zich tijdens de kwalificatiefase zullen kunnen kwalificeren, zullen deelnemen.

Surf voor meer informatie naar www.evileye.com

of volg ons op facebook.com/evileye.eyewear

of @evileye.eyewear op Instagram.

Voor meer informatie over PADELbySY www.padelbysy.com


Over evil eye

Evil eye is een merk van Silhouette International. Dit familiebedrijf uit het Oostenrijkse Linz ontwikkelt en produceert al meer dan 25 jaar lang uiterst functionele sportbrillen. Alle modellen in het sportassortiment van evil eye worden in Oostenrijk gemaakt en zijn combineerbaar met glazen op elke mogelijke sterkte, die ook in Linz worden vervaardigd. Silhouette International heeft wereldwijd ongeveer 1600 werknemers, 2 eigen fabrieken (in Oostenrijk en Tsjechië) en verkooppunten in 13  landen. www.evileye.com


Lees ook: