Optiek Jorden Sels in Antwerpen

Optiek Sels: Waar Brillen Meer Dan Zien Betekenen

Stap binnen bij Optiek Sels en je betreedt niet zomaar een optiekzaak. Je stapt binnen in een stukje Antwerpse geschiedenis. Hier, in het oudste optiekadres van Antwerpen, gaat vakmanschap hand in hand met traditie. Sinds 1984 wordt de zaak met trots gerund door Jorden Sels, die in de voetsporen treedt van drie generaties opticiens die het hart van de stad al decennialang van stijlvolle brillen voorzien. Bij ons gaat de liefde voor kijkmode al vier generaties lang door, en dat merk je aan alles. Daarom is een bezoek aan onze winkel meer dan alleen een aankoop; het is een ervaring op zich.

Onze collectie, samengesteld door Jorden en Dorien, biedt een uitgebreid scala aan kijkmode. Elk montuur vertelt zijn eigen verhaal en laat je de wereld op een unieke manier zien. Met zowel overtuigende ontwerpen van Belgische makers als internationale merken, streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Elk stuk is zorgvuldig geselecteerd, want bij ons primeert kwaliteit boven alles.

Maar bij Optiek Sels draait het niet alleen om de perfecte bril vinden; het draait om eerlijkheid en vertrouwen. Of je nu op zoek bent naar een bril die bij je persoonlijkheid past, glazen die je scherper doen zien, lenzen die comfortabel zitten, of een zonnebril die je de zomer laat omarmen, wij staan voor je klaar. Met een glimlach en eerlijk advies helpen Jorden en Dorien je bij elke stap. En ook ná je aankoop zijn we er voor je, met een ijzersterke dienst-na-verkoop die je nergens anders vindt.

Bij Optiek Sels ben je meer dan een klant; je bent een deel van onze gemeenschap. Welkom bij dé onafhankelijke opticien van Antwerpen, waar jouw visie op het leven scherp wordt gesteld en waar we je begeleiden naar de perfecte kijkervaring. Van advies tot oogmeting, van de nieuwste collecties tot een uitstekende dienstverlening achteraf, wij staan voor je klaar.

Ontdek ons aanbod:

  • Brillen: Altijd in lijn met de laatste trends of tijdloos klassiek, bekijk onze diverse collectie brillen.
  • Zonnebrillen: Betreed de zomer in stijl met een zonnebril die perfect bij jou past.
  • Kinderbrillen: Laat ze zien! Of het nu speels of stijlvol moet zijn, wij hebben de perfecte kinderbril voor jouw kleine ontdekker.
  • Lenzen: Ervaar scherp zien in optimaal comfort met onze hoogwaardige lenzen.
  • Oogmeting: De basis voor jouw perfecte bril begint bij een nauwkeurige oogmeting.
  • Glasadvies: Ontdek hoe het juiste glas een wereld van verschil kan maken en laat ons je daarbij helpen.
  • RIZIV: Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor brillen die in aanmerking komen voor terugbetaling door de mutualiteit? Vraag ons gerust naar meer informatie.
  • Belgische merken: Ontdek de creatieve kwaliteit van eigen bodem in onze winkel.

Bij Optiek Sels staan we klaar om je te verwelkomen en te begeleiden naar de perfecte kijkervaring. Bezoek ons vandaag nog en ontdek zelf het verschil dat wij kunnen maken.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
09u00 / 18u00
Dinsdag
09u00 / 18u00
Woensdag
09u00 / 18u00
Donderdag
09u00 / 18u00
Vrijdag
09u00 / 18u00
Zaterdag
10u00 / 17u00
Zondag
Gesloten


Map view


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie
Barometers Thermometers


2

 Reviews

Raf

Ook al zit je midden in Antwerpen, dit voelt als binnenkomen bij de dorpsopticiens. Heel gemoedelijk ontvangst met heel mooie collecties. En daarna een fris pintje op één van de terrasjes in de buurt.

Willeke

Bij Jorden Sels Optiek vind je een assortiment van tijdloze degelijkheid en de laatste mode. Ze nemen er ruim de tijd de perfecte bril voor jou te zoeken. Wat ik zo fijn vind? Dat je hier ook achteraf nog altijd terecht kan als je bril een duw heeft gehad en wat scheef staat. Ze helpen je hier met een glimlach, ook na je aankoop.