Brillenglazen

Optovision wederom 'Beste glasleverancier in Duitsland'

'OPTOVISION WEDEROM ‘BESTE GLASLEVERANCIER IN DUITSLAND’ 

Driemaal is scheepsrecht! na 2016 en 2018, wint optovision gmbh voor de derde keer op rij in 2020/21 de award ‘best lens manufacturer’ in duitsland. Het gerenommeerde magazine ‘markt intern’ reikt de prestigieuze titel elke twee jaar uit. Aan optiekers uit heel duitsland wordt gevraagd naar de performantie van hun glas­ leverancier. 

OptoVision slaagt er niet alleen in om in het algemene klassement als eerste te eindigen, ook in de categorieën Product en Support geven ze iedereen het nakijken. In de categorie Sales eindigt de leverancier op een mooie tweede plaats. Dit uitstekende resultaat in de individuele catego- rieën weerspiegelt zich dan ook in een fantastische score. 

Reeds 42 jaar ervaring 

“We zijn natuurlijk ongelooflijk fier en gelukkig met deze vernieuwde titel. We zijn blij dat we ons hoog niveau van performantie behouden, zeker gedurende de uitdagende voorbije twaalf maanden”, zegt Managing Director Axel Kellersmann. “Dit laat ons toe om de zelfstandige opticien en zijn klanten zoals gewoonlijk te ondersteunen en hen te voorzien van onze topproducten uit onze productie te Langen”. In één van de modernste productiesites ter wereld, produceert optoVision reeds meer dan 42 jaar de hoogste kwaliteit van optische glazen. Ze doen dit met meer dan 400 toegewijde medewerkers. 

Op maat van zelfstandige opticien 

De consistente, lazerscherpe focus van optoVision en Vision Company op het leveren van de hoogste kwaliteit in optische glazen Made in Germany en het ontwikkelen van innovatieve concepten op maat van de zelfstandige opti- cien, de expert in het veld, werpt duidelijk zijn vruchten af. Het is met deze partners dat optoVision en Vision Company een duidelijk doel delen: ‘het beste zicht in alle omstandig- heden, voor elke klant’. 

Om het met de woorden te omschrijven van een zelfstandig opticien, die voor het eerst glazen bij Vision Company bestelde, meer bepaald een +8 en +10 in index 1.67: “Ik heb nog nooit zo’n dunne glazen gezien in deze sterkte, jullie techniciteit biedt een meerwaarde voor elke opticien!” 

voor meer info: 

www.vision-company.be 

+32 (0)9 2323720

 

Lisez aussi: