Brillen

TITANFLEX lanceerde in januari 2023 haar langverwachte eerste collectie voor vrouwen

TITANFLEX WOMAN - DE EENVOUD VAN COMFORT

Gelijkheid geldt nu ook voor een van de meest innovatieve merken van de mondiale wereld van optiek: TITANFLEX lanceerde in januari 2023 tijdens opti2023 haar langverwachte eerste collectie voor vrouwen. Sinds 1988 was genieten van het unieke draagcomfort en de duurzame kwaliteit van echte TITANFLEX brillen vooral mogelijk voor mannen. Daar komt nu verandering in. Modern design van de pionier op het gebied van flexibele brillen - ontworpen voor comfort. En voor vrouwen!

De eerste TITANFLEX Women collectie start met 13 monturen en drie zonnebrilmodellen. Ze zijn bedacht door een van de bekendste Duitse ontwerpers die voor deze primeur modellen heeft gecreëerd die resoluut ingetogen en charismatisch zijn, maar toch even vrouwelijk. TITANFLEX damesbrillen overtuigen alleen al door hun uitstraling en houden wat ze beloven: zorgeloze lichtheid, uniek comfort en de gebruikelijke stoerheid, zelfs in de meest delicate ontwerpen. Het kleurenconcept richt zich op klassieke en trendy kleuren die de rechttoe rechtaan en no-frills vormen een zachte uitstraling geven. Dit is wat de TITANFLEX Women-modellen gemeen hebben met hun mannelijke tegenhangers: ze inspireren met hoogwaardige afwerkingen en scharnieren. Ontwikkeld en geproduceerd op basis van tientallen jaren ervaring en de veeleisende TITANFLEX kwaliteitsrichtlijnen. Welkom in de vrouwelijke comfortzone van TITANFLEX Women!

 

 

 


Over TITANFLEX - Ontworpen voor comfort!

Op het hoogste niveau combineert TITANFLEX draagcomfort met stevigheid, een laag gewicht met modern design en kwaliteit met understatement - een eerste keuze voor brildragers met hoge verwachtingen. TITANFLEX brillen leveren uitzonderlijk comfort, wat anderen alleen maar kunnen beloven!


Over Eschenbach Optik:

Negen brillenmerken met een sterk karakter en negen Red Dot Awards in de afgelopen drie jaar bewijzen het: Eschenbach Optik combineert tijdgeest met betrouwbare kwaliteit en geïnspireerd design. Als een van 's werelds toonaangevende leveranciers van brillen, visuele hulpmiddelen en vrijetijdsoptiek richt het bedrijf zich sinds 1913 op het verbeteren van de levenskwaliteit en het plezier van mensen door middel van optische producten. Eschenbach biedt producten met de best mogelijke combinatie van design en functie, op het scherpst van de snede van de technologie, en zet zo de standaard in de optische industrie.


Lees ook: