Brillen

Mini Eyewear én Humphrey's Eyewear winnen beiden de Red Dot Award - Product Design 2023

Mini Eyewear én Humphrey's Eyewear winnen beiden de Red Dot Award - Product Design 2023

Dubbele overwinning voor Eschenbach Eyewear bij de Red Dot Awards in 2023! Zowel Humphrey’s eyewear als Mini eyewear winnen dit jaar de Red Dot Award - Product Design 2023, wat het totaal van Eschenbach nu al op 11 Awards brengt over de laatste vier jaar.

De monturen wisten de gerenommeerde jury van designexperts te overtuigen en kenden hen de felbegeerde "Red Dot Award Product Design 2023" toe. Een internationale erkenning voor de hoogste designkwaliteit. Zo heeft Eschenbach Eyewear de afgelopen vier jaar op rij in totaal elf Red Dot Awards in de wacht weten te slepen.

Het model 583157 van HUMPHREY'S eyewear heeft speciale facetten aan de voorkant, die de kenmerkende gedurfde look op een bijzonder interessante manier interpreteren. De facetten vertonen door het glanzende oppervlak verschillende effecten en geven de bril zo een aantrekkelijke veelzijdigheid. Daarnaast is het model voorzien van een laminering aan de binnenzijde, die zowel de facetten én een bijzondere, intense kleurencombinatie presenteert. Deze overtuigende eigenschappen hielpen het model om de felbegeerde Red Dot Award: Product Design 2023 te winnen.

 

De jury van de Red Dot Awards was ook onder de indruk van het model uit de MINI EYEWEAR-collectie. De oversized vorm 741037 kleur 50, trekt ieders aandacht en belichaamt “MINIness” tot in de perfectie. Het trendmodel benadrukt het individuele karakter door het gebruik van retro-elementen. Een opvallend kenmerk is het kleurenschema in CHILI RED - de warme rode toon is geïnspireerd op het MINI-kleurenpalet en drukt zijn uitstraling uit in deze onmiskenbare vorm, waarbij het pluri-lagige acetaat in een colour-block-look een speciaal effect creëert. Het ontwerp van de bril wordt gecompleteerd door individueel vervaardigde roestvrijstalen veren met ingebouwde flex-scharnieren, die maximaal comfort bieden en de retro-look extra charme geven.

 

Vind hier een opticien in je buurt en vraag er naar.
 

Over Red Dot Design Award:

De Red Dot Design Award is een van de grootste ontwerpwedstrijden ter wereld. Deelnemers dienen producten, communicatiewerk en merken in, maar ook prototypes en concepten in drie disciplines. De felbegeerde "Red Dot"-onderscheiding staat internationaal voor uitstekende designkwaliteit. www.red-dot.de
 

Over Eschenbach Optiek:

Tien onderscheidende brillenmerken en elf Red Dot Awards in de afgelopen vier jaar bewijzen: Eschenbach Optik combineert tijdgeest met betrouwbare kwaliteit en geïnspireerd design. Als een van 's werelds toonaangevende leveranciers van brillen, visuele hulpmiddelen en vrijetijdsoptica richt het bedrijf zich sinds 1913 op het verbeteren van de levenskwaliteit en het geluk van mensen door middel van optische producten. Eschenbach biedt producten met de best mogelijke combinatie van design en functie, gebaseerd op de meest innovatieve stand van de techniek. www.eschenbach-optik.com

Lees verder ook: