Brillen

Baanbrekende color groove van Silhouette blinkt uit in karakter

Baanbrekende color groove van Silhouette blinkt uit in karakter

DE PURIST WITH COLOR GROOVE COLLECTIE, GEMAAKT MET DE NIEUWSTE HANDMATIGE TECHNIEKEN, COMBINEERT EEN SPEELS KLEURENPALET MET ECHTE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN.  

De felle kleurtinten worden voor het eerst met de hand aangebracht, waardoor de Purist with Color Groove collectie van Silhouette de vrijheid biedt om stijlen te creëren die net zo uniek zijn als jij. Expressieve vormen en een spannend kleurenspectrum geïnspireerd op lichtkunst steken individualisme in een minimalistisch en modern jasje. 

Deze laatste nieuwigheid in de Silhouette basiscollectie bevat een adembenemend aanbod aan vormen en kleuren die de populaire randloze modellen van het merk een frisse toets geven. Voor de dames zijn er expressieve oversized ‘cat eye’ brillen, voor de heren twee gesofisticeerde, geometrische modellen die subtiel verschillen. 

Het Color Groove accent wordt bijzonder vakkundig aangebracht met superfijne naalden op de rand van het glas. In combinatie met een van de vier exclusieve afwerkingen (exotisch Papaya, fel Orchid, spannend Curaçao en fris Jungle) zorgen ze voor een zelfverzekerde, maar relaxte eigen look. 

Silhouette zet al sinds 1964 de toon op het vlak van verfijnde brillen, maar de Purist with Color Groove collectie voegt nog een persoonlijke toets met een vleugje subtiele excentriciteit toe. De contrasterende elementen veranderen steeds weer als je ze uit een andere hoek bekijkt, bijna als een optische illusie.

Alle modellen zijn niet alleen licht, maar hebben ook flexibele titanium brilarmen voor een compleet comfort. De onderhoudsvrije scharnieren vormen een mooie aanvulling op de dynamische lijnen van elk montuur. Silhouette zet resoluut in op duurzaamheid en bevestigt daarom de brilarmen en scharnieren zonder lijm.

Elk model kan ook worden uitgerust met unieke 100 % Silhouette glazen die het gespecialiseerde Lens Lab op maat maakt. Met de persoonlijke noden van de koper en een optimaal perifeer zicht in het achterhoofd werd het proces geperfectioneerd, voor de ultieme ervaring als brildrager. 

De opticiens kunnen hierdoor volledig op maat werken. Bovendien kunnen klanten via een app kiezen uit honderden glasvormen en krijgen ze een perfect beeld van hoe hun glazen op sterkte eruit zullen zien.

 

MEER INFORMATIE:

www.silhouette.com

Vind hier een opticien in jouw buurt.


Lees ook:


Silhouette

Het in 1964 opgerichte Silhouette is wereldleider in exclusieve brillen zonder montuur. In 1999 zette het familiebedrijf de brillensector op zijn kop met de Titan Minimal Art, een innovatief model zonder schroeven, scharnieren en montuur. Een dergelijke gamechanger – van a tot z in Oostenrijk gemaakt en met een gewicht van slechts 1,8 gram – had de wereld nog nooit gezien. Alle brillen van Silhouette zijn gemaakt van de beste materialen, met geavanceerde technologie en het fijnste handwerk. De brillen worden zelfs voor zowat 80 % met de hand vervaardigd. Zo bieden ze het beste comfort in hun categorie – in meer dan 100 landen op 5 continenten én zelfs in de ruimte. Met 50 patenten en meer dan 100 designprijzen op zijn naam is het duidelijk dat Silhouette continu naar kwaliteit streeft: pas na meer dan 100 kwaliteitscontroles mag een bril de hoofdvestiging in het Oostenrijkse Linz verlaten.

 

Silhouette Group

De Silhouette Group is 's werelds meest toonaangevende fabrikant van luxebrillen. Het bedrijf is gevestigd in het Oostenrijkse Linz en telt meer dan 1300 medewerkers verspreid over de wereld. Samen met zijn 13 internationale filialen is het familiebedrijf de nummer één op het gebied van brillen zonder montuur, een innovatie die het merk over de hele wereld naam en faam heeft bezorgd. Zowat 95 % van de totale productie is bestemd voor de export. De brillen van Silhouette zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen. Sinds 2017 is het bedrijf een fullserviceleverancier van monturen en brillenglazen – en alles wordt geproduceerd in Oostenrijk. In 2021 verkocht Silhouette wereldwijd ongeveer 1,3 miljoen brillen en bedroeg de omzet 158 miljoen euro.