Brillen

De Momentum Aurum collectie van Silhouette: een betekenisvol, duurzaam en luxueus geschenk.

EEN VERBLUFFEND KERSTCADEAU

De Momentum Aurum collectie van Silhouette: een betekenisvol, duurzaam en luxueus geschenk  

 

Het is weer bijna Kerstmis. Wat vliegt de tijd! Elk jaar opnieuw staan velen dan voor een haast onmogelijke uitdaging: een verrassend, hoogwaardig en zinvol geschenk vinden. Gênante sokken, truien en huishoudapparaten maken waarschijnlijk geen indruk. Maar ... er moet toch een exclusief cadeau te vinden zijn dat iemand dolgraag wil krijgen en jarenlang zal gebruiken? Absoluut! De Momentum Aurum collectie van Silhouette tovert dag na dag een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Onze brillen van de allerhoogste kwaliteit zijn een heel speciaal geschenk, een opmerkelijk teken van liefde en waardering.

 

Superlicht en luxueus: Momentum Aurum brillen zonder montuur voor dames

 

Zelfs de meest intense gloed van de prachtigste kerstverlichting vervaagt naast de Momentum Aurum brillen zonder montuur. Deze collectie schittert als magnifieke juwelen. De brillen zijn geïnspireerd op horloges en andere kostbaarheden van topkwaliteit. Geraffineerd, opvallend en exclusief – een knap staaltje design van Silhouette. Elk item heeft een subliem met de hand gepolijst, 23-karaats verguld, ultraglanzend oppervlak. De globale marktleider in exclusieve brillen zonder montuur – geproduceerd in Oostenrijk – heeft een nieuwe trend gelanceerd met revolutionaire ontwerpen en een minimalistische, luxueuze uitstraling.  Voor dames creëerde het label twee verfijnde modellen. Beide brillen zijn extreem licht, vakkundig vervaardigd en zeer duurzaam. 

 

Gedistingeerd houteffect: Momentum Aurum brillen met volledig montuur voor heren

 

Jachten en sportwagens zijn vaak opgesmukt met de look van fijn houtsnijwerk. Silhouette geeft zijn exclusieve brillen nu hetzelfde karakter. Het merk ontwikkelde een innovatief proces om een hoogwaardig hout- of hoorneffect te realiseren. De voorzijde van de Momentum Aurum brillen met volledig montuur kreeg een bionische, geavanceerde laserafwerking. De term 'bionisch' verwijst naar de pracht van de natuur die samenvloeit met de kracht van ultramoderne precisie. Ook de brillenarmen zijn frappant. Net als bij de damesmodellen zijn ze nauwgezet handmatig gepolijst en voorzien van een aantrekkelijk 23-karaats verguld, metalen oppervlak. De vederlichte Momentum Aurum brillen met volledig montuur zijn het geknipte geschenk voor heren met oog voor detail die dol zijn op technologische snufjes. Brildragers die houden van kwaliteitsvol vakmanschap én stijlvol voor de dag willen komen. De lijn bestaat uit twee trendy designs. 

Kortom, dit jaar is er geen plaats voor tenenkrommende geschenken onder de kerstboom. De adembenemend mooie Momentum Aurum collectie van Silhouette steelt beslist de show. Het voelt fantastisch om een heel bijzonder kerstcadeau te geven of te krijgen, en deze brillen vallen ongetwijfeld bij iedereen in de smaak.

 

MEER INFORMATIE:

 

 

 


Silhouette

Het in 1964 opgerichte Silhouette is wereldleider in exclusieve brillen zonder montuur. In 1999 zette het familiebedrijf de brillensector op zijn kop met de Titan Minimal Art, een innovatief model zonder schroeven, scharnieren en montuur. Een dergelijke gamechanger – van a tot z in Oostenrijk gemaakt en met een gewicht van slechts 1,8 gram – had de wereld nog nooit gezien. Alle brillen van Silhouette zijn gemaakt van de beste materialen, met geavanceerde technologie en het fijnste handwerk. De brillen worden zelfs voor zowat 80 % met de hand vervaardigd. Zo bieden ze het beste comfort in hun categorie – in meer dan 100 landen op 5 continenten én zelfs in de ruimte. Met 50 patenten en meer dan 100 designprijzen op zijn naam is het duidelijk dat Silhouette continu naar kwaliteit streeft: pas na meer dan 100 kwaliteitscontroles mag een bril de hoofdvestiging in het Oostenrijkse Linz verlaten.

Silhouette Group

De Silhouette Group is 's werelds meest toonaangevende fabrikant van luxebrillen. Het bedrijf is gevestigd in het Oostenrijkse Linz en telt meer dan 1300 medewerkers verspreid over de wereld. Samen met zijn 13 internationale filialen is het familiebedrijf de nummer één op het gebied van brillen zonder montuur, een innovatie die het merk over de hele wereld naam en faam heeft bezorgd. Zowat 95 % van de totale productie is bestemd voor de export. De brillen van Silhouette zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen. Sinds 2017 is het bedrijf een fullserviceleverancier van monturen en brillenglazen – en alles wordt geproduceerd in Oostenrijk. In 2021 verkocht Silhouette wereldwijd ongeveer 1,3 miljoen brillen en bedroeg de omzet 158 miljoen euro.