Zonnebrillen

evil eye peaksight: de nieuwe skibril voor sensationele prestaties, subliem zicht op de piste 

evil eye peaksight: de nieuwe skibril voor sensationele prestaties

subliem zicht op de piste 

 

Compatibel met een helm, uiterst flexibel in veranderende lichtomstandigheden, leverbaar met glazen op sterkte en bovenal 'MADE IN AUSTRIA': de nieuwe evil eye peaksight heeft tal van troeven. Klaar voor je volgende avontuur in de sneeuw? Met deze skibril op je neus presteer je altijd even uitmuntend, welk weer je ook wacht op de piste. Dankzij het flexibele montuur en unieke filtertechnologie die je zicht optimaal aanpast aan de lichtomstandigheden is de evil eye peaksight onmisbaar in de bergen.

 

Zowel aan de voet van een berg als op de top heb je een skibril nodig die optimaal past, zodat je focus volledig bij je sportieve krachttoeren op de piste ligt. Net daarom is de peaksight van evil eye uitgerust met een dubbel montuur. Het voorste montuur is gemaakt van het extreem lichte, flexibele en temperatuurbestendige materiaal PPX®, en past zich perfect aan de grootte van je helm aan. Het basismontuur zorgt er dan weer voor dat de bril altijd uitstekend blijft zitten, voor ultieme bescherming. Het meerlagige schuim rondom de brug is speciaal gevormd om de druk op de neus te verlichten, zodat je helemaal vrij kunt ademen. Dit zorgt voor optimaal draagcomfort, hoeveel tijd je ook op de piste doorbrengt.

 

De hoofdband met silicone is makkelijk en snel aan te passen aan de omvang van je hoofd en helm, en voorkomt dat de bril afzakt. 

 

Een ander technisch huzarenstukje is FAST, wat staat voor Fast Adaption Sight Technology.  Met één enkele, snelle beweging stem je de evil eye peaksight perfect af op een verandering in de lichtomstandigheden. Zo werkt het: een LST® bright basisfilter verzekert een optimaal zicht bij mist of diffuus licht. Veranderen de omstandigheden? Moeiteloos maak je een tweede, donkerdere LST® filter vast aan het voorste montuur. Die bevestig je gewoon aan de buitenzijde op de basisfilter.

 

Een knap, dynamisch ventilatiesysteem zorgt voor een goede luchtcirculatie en voorkomt dat de glazen beslaan. Vochtige lucht wordt afgevoerd om condensvorming op de glazen te verminderen. Zo wordt je zicht niet belemmerd.

 

Draag je ook buiten de piste een bril? Voor een perfect zicht in de bergen klik je met gemak glazen op sterkte in de evil eye peaksight.

 

evil eye filtertechnologieën

Bij alle evil eye sportbrillen kunnen de glazen in een handomdraai worden verwisseld, afhankelijk van de licht- en weersomstandigheden en de sport. De glazen hebben diverse kleuren en zijn vervaardigd met verschillende technologieën: 

  • LST® stabiliseert extreme veranderingen in lichtsterkte, en garandeert daardoor altijd een optimaal zicht. Bovendien versterkt deze technologie contrasten, voor minder vermoeide ogen en een betere concentratie.
  • De fotochromatische VARIO glazen passen zich automatisch, moeiteloos en razendsnel aan veranderende lichtomstandigheden aan.

 

Net zoals alle andere evil eye sportbrillen is de peaksight ontworpen en vervaardigd in Oostenrijk, met uiterste precisie en materialen van topkwaliteit. Deze skibril 'MADE IN AUSTRIA' is vanaf oktober 2022 verkrijgbaar in vier kleuren.

Surf voor meer informatie naar www.evileye.com of volg ons op facebook.com/evileye.eyewear of @evileye.eyewear op Instagram.

 

Lees verder ook:

 

 

 


Over evil eye

Evil eye is een merk van Silhouette International. Dit familiebedrijf uit het Oostenrijkse Linz ontwikkelt en produceert al meer dan 25 jaar lang uiterst functionele sportbrillen. Alle modellen in het sportassortiment van evil eye worden in Oostenrijk gemaakt en zijn combineerbaar met glazen op elke mogelijke sterkte, die ook in Linz worden vervaardigd. Silhouette International heeft wereldwijd ongeveer 1600 werknemers, 2 eigen fabrieken (in Oostenrijk en Tsjechië) en verkooppunten in 13 landen. www.evileye.com