Tips

ZEISS VISION CENTER Annys - Asse, al 30 jaar op de barricades voor zorgeloos zien

ZEISS VISION CENTER Annys - Asse, al 30 jaar op de barricades voor "zorgeloos zien".

 

Op onze rondreis door België zijn we vandaag toegekomen bij Zeiss Vision Center Annys in Asse. Dat is een hele mond vol, maar we staan dan ook met onze mond vol tanden wanneer we deze prachtige optiek-zaak binnenwandelen. Zelden zo’n mooie en grote optiek-zaak gezien. We kijken onze ogen uit bij het zien het mooie interieur en de ruimte die je hier als klant geniet. 

 

ZORGELOOS ZIEN

“We willen simpelweg iedereen “zorgeloos zien” aanbieden.” vertellen ons Ingrid en Kris, de zaakvoerders. "We vertrekken daarvoor vanuit uw persoonlijke visuele problematiek om tot een ideale oplossing te komen. Dat gaat van het juiste glas en montuur dat bij uw gelaat past, maar ook bij uw persoonlijkheid tot contactlenzen, nachtlenzen of natuurlijk een combinatie van meerdere oplossingen. Goed zien is fundamenteel belangrijk en dat moet dan ook kunnen in alle mogelijke omstandigheden of situaties.”

 

METEN IS WETEN

“Het is heel belangrijk goed te weten wat de visuele problematiek is en daar helpen we bij door goed te meten, want meten is weten. Onze specifieke kennis en ervaring helpt ons om u zo goed mogelijk te adviseren. Het is onze passie, we houden van ons vak. We worden er zelf gelukkig van als een klant tevreden is.”

 

Interessant om weten over ZEISS VISION CENTER in Asse:

  • Gespecialiseerd in uitgebreide oogmetingen, ze beschikken over 2 volledig uitgeruste meetruimtes.  
  • Ze bieden een uitgebreid gamma verrekijkers aan. Je kan ze er testen en je krijgt er de juiste professionele uitleg over.
  • Expert in Low Vision oplossingen. Is je zicht zelfs met bril of contactlenzen in sommige situaties niet voldoende en je visus dus te laag, dan kan u bij hen terecht voor Low Vision oplossingen zoals loupes of speciale filters.
  • Vraag zeker ook naar de 'Precious Room' als u op zoek bent naar iets uniek, als uw bril een juweel mag zijn. De 'Precious Room' is een aparte exclusieve ruimte met een heel aparte beleving.   

 

30 - 3

2022 is voor ZEISS VISION CENTER ANNYS in Asse het 30-3 jubileum jaar. De zaak bestaat ondertussen 30 jaar in 2022. Ze werd opgericht en gestart in 1992 als Optiek Annys en 3 jaar geleden in 2019 getransformeerd tot ZEISS VISION CENTER Annys Asse, het eerste in zijn soort in de Benelux.

  • 30 jaar: 1 juni 1992 - Optiek Annys opent zijn deuren op Kalkoven 63 in Asse.
  • 3 jaar: 3 mei 2019 - Het 1ste ZEISS VISION CENTER van de Benelux opent zijn deuren op hetzelfde adres.

 

Ga gerust zelf eens een kijkje nemen in deze magnifieke optiek-zaak en laat je onderdompelen in de wondere wereld van het “zorgeloos zien”.

 


ZEISS VISION CENTER ANNYS in Asse is een aanrader volgens Belgoptic.be.

Meer informatie vind je hier.