5AM OPTICS BY SAM GOVAERT te SINT-MARTENS-LATEM

 

Welkom bij 5AM Optics, waar je een wereld van verfijnde optiek betreedt, vormgegeven door Sam Govaert. Onze deuren staan open tijdens de reguliere uren, maar om elke klant de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen, adviseren we een afspraak te maken. Als onze openingstijden niet passen in jouw schema, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om een geschikt moment te vinden, zelfs buiten onze normale werktijden.

Stap binnen in onze oase in Sint-Martens-Latem en ontdek een wereld van briljante opties, van vertrouwde namen tot verborgen schatten in de brillenindustrie, waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Sam Govaert, onze toegewijde opticien-optometrist, staat klaar om je te begeleiden door een grondig oogonderzoek en deskundig advies te bieden tijdens je zoektocht naar de perfecte bril of lenzen.

Bij 5AM Optics draait alles om jouw unieke visuele behoeften. Daarom bieden we glazen op maat aan, afgestemd op jouw specifieke zichtvereisten. Sam zal je door het proces begeleiden, van het kiezen van het juiste glastype tot het bepalen van de mate van verdunning en het gewenste niveau van ontspiegeling.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer dynamische zichtoplossing, bieden we een scala aan contactlenzen aan. Of je nu een actieve levensstijl hebt of gewoon op zoek bent naar een alternatief voor een bril, Sam staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte lenzen, afgestemd op jouw sterkte en levensstijl.

Bij twijfel over de noodzaak van een nieuwe bril of lenzen, nodigen we je uit voor een uitgebreid oogonderzoek met Sam. Met geavanceerde technologieën zoals de WAM700+ Wave Analyzer van Essilor en de Visuphor 500 van ZEISS, kunnen we nauwkeurige metingen uitvoeren om de gezondheid van je ogen te evalueren en een passend voorschrift op te stellen.

Bij 5AM Optics gaat het niet alleen om zien, maar ook om ervaren. Met een pasbril met de juiste sterkte op maat gemaakt voor jouw zicht, begint het plezier van het kiezen van de perfecte montuur of lenzen. Of je nu kiest voor zonneglazen, een bril met blauwlichtfilter of geavanceerde Eyezen Focus-technologie, bij ons is de keuze volledig aan jou. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en jouw visie tot leven te brengen bij 5AM Optics.



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
14u00 / 18u30
Dinsdag
09u00 / 18u30
Woensdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Donderdag
09u00 / 12u30
Vrijdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Zaterdag
10u00-12u30 / 14u00-17u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Maandagvoormiddag en donderdagnamiddag werken wij uitsluitend op afspraak, dit kan ook altijd last-minute door ons eerst even op te bellen. Bij voorkeur werken wij steeds op afspraak. Het is mogelijk om 7/7 tussen 8 en 20u uw afspraak te maken. Ik maak graag tijd wanneer het U best past. Bel gerust om samen het ideale moment te vinden. Tot dan!


Map view


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie


Loepbrillen voor professionals


5AM Optics is het exclusieve servicepunt van ExamVision voor professionals die extra vergroting wensen binnen de medische sector. Een vraag over loepbrillen? Bel ons gerust op!

 

 





1

 Review

Sam

Persoonlijke begeleiding, uitgebreid oogonderzoek, ruime montuurkeuze, professionele apparatuur,... :-)