Bart Caluwaerts Optiek in Zaventem.

 

 

staat al een kwarteeuw ter jullie beschikking voor: een oogmeting, het beste advies bij de keuze van uw montuur en brillenglazen, zonnebril, glazen of contactlenzen. 

 

 

 

Onze Specialiteiten:

  • Ervaren Opticiens/Optometristen: Bart Caluwaerts en Tine Beelen begeleiden u bij het kiezen van uw nieuwe (zonne)bril, contactlenzen of glazen met professioneel advies.
  • Audiciënne van Lapperre: Ine Rijckmans staat klaar voor gehoortesten, hoorapparaten en gehoorbescherming.
  • Contactlenzen: Afwisseling met Bril: Ervaar comfort en een groter gezichtsveld zonder aangedampte glazen door af te wisselen tussen contactlenzen en een bril. Persoonlijke Aanpassing: We helpen u het juiste type lens te vinden dat past bij uw levensstijl.
  • Monturen voor Iedereen: Breed Assortiment: (Zonne)brillen, kinderbrillen, sportbrillen, etc. Hoogwaardige Materialen: Elk montuur is zorgvuldig geselecteerd en wordt in ons eigen atelier gemonteerd.
  • Brillenglazen: Drie Factoren: Design, materiaalkeuze en behandeling bepalen de kwaliteit van de glazen. Advies op Maat: We adviseren op basis van voorschrift, gekozen montuur, levensstijl en budget.
  • Comfortabel Sporten: Belang van Sportbrillen: Bescherming tegen vuil en verblinding, blijven goed zitten en bieden scherp zicht en bewegingsvrijheid. Aankoopadvies: Waar letten op bij het kiezen van een sportbril?
  • Gehoor – Lapperre: Erkend Agentschap: Meer dan 20 jaar erkend Lapperre agentschap. Diensten: Gehooronderzoek, hoorapparaten, oordoppen op maat, etc. met afspraak bij Ine Rijckmans op bepaalde dagen.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
09u00 / 12u30
Dinsdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Woensdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Donderdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Vrijdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Zaterdag
09u00-12u30 / 13u30-16u00
Zondag
Gesloten


Map viewSpecialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Optometrie
Audiologie/Hoorapparaten1

 Review

Rudy

Optiek Caluwaerts draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/