Contactlenzen

Daglenzen? Gewoon een keer proberen!

Daglenzen? Gewoon een keer proberen!

Veel mensen worden ’s ochtends wakker en het eerste wat ze moeten doen is hun bril opzetten. Dan pas kan de dag beginnen. Zeker vanaf zo’n min 3 kun je eigenlijk zonder bril niet veilig de straat op. En je zicht heeft invloed op alles wat je doet. Of dat nu deelnemen aan het verkeer is, een filmpje pakken, lekker sporten of een wandeling maken in de natuur. En hoewel een bril natuurlijk een prima hulpmiddel is, zijn er activiteiten waarbij je liever geen bril zou dragen. 

 

Bepaal zelf je kijkoplossing

Stel dat je eenvoudig zou kunnen wisselen tussen je bril en daglenzen.  En een kijkoplossing  kiest die jou op dat moment het beste uitkomt. Met de nieuwe Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY daglenzen kan dat. Het is dé contactlens van deze tijd. Vervaardigd van uniek materiaal en voorzien van de nieuwste technologieën. Een lens waaraan je vrijwel niet hoeft te wennen. Makkelijk aanpasbaar noemen ze dat bij de opticien. En dat betekent dat je moeiteloos van bril naar contactlens kunt overschakelen. s ’Avonds thuiskomen, bril af, contactlenzen in en direct door naar het sportveld. Optimaal zicht zonder beperkingen.

 

Probeer het nu, gratis

Lijkt je dat wat? Dan is het nu een goed moment om de Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY daglenzen te proberen. Bij je opticien kun je direct terecht voor een set gratis* proeflenzen. Je kunt dan een aantal dagen, op je gemak, eens kijken ofde nieuwe Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY daglenzen iets voor je zijn. En ervaren hoe het is om te wisselen met je bril. Na de proefperiode ziet de opticien je graag terug om je ervaringen te bespreken.  

 

Overige voordelen

Er al eens bij stilgestaan dat daglenzen heel hygiënisch zijn? Elke keer nieuwe daglenzen indoen is wel zo goed voor je ogen. Zeker de nieuwe Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY daglens. De lens houdt tenminste 16 uur lang 96% van het vocht vast. Bovendien worden gedurende het dragen, naar behoefte, stoffen afgegeven voor een optimale balans in de traanfilm. Daarmee zorgt deze lens voor gezonde en witte ogen en ervaar je de hele dag lang grensverleggend kijk- en draagcomfort.

 

Ga nu naar je opticien om de nieuwe Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY daglens gratis te proberen. Grenzeloos comfortabel zicht. Op de momenten die jou het beste uitkomen. Daarmee haal je het beste uit je leven. 

 

*In voorkomende gevallen kan de opticien aanpaskosten berekenen voor de oogmeting en het selecteren van de juiste lenzen die precies bij jouw ogen passen. 


Lees verder ook: