De Swert Opticiens - Antwerpen

 

Familiezaak De Swert Opticiens

 

Geschiedenis en Locatie

De Swert Opticiens, opgericht in 1970 door vader Paul De Swert, is een hechte familiezaak gevestigd op het Vosplein in Borgerhout, tegenover het Boelaerpark. Sinds enkele jaren wordt de zaak met passie voortgezet door de zusjes De Swert, Cathy en Michèle, terwijl hun ouders nog steeds bijdragen aan het ontwerp van de etalages.

Team De Swert

  • Cathy De Swert: Afgestudeerd als Opticien-Optometrist in 1992 en zaakvoerder sinds 2006. Cathy is gedreven door haar vak en haalt voldoening uit het precisiewerk in het atelier, het selecteren van mooie collecties en het uitzoeken van de perfecte bril.
  • Michèle De Swert: Begon in 2017 met ontwerpen van etalages en heeft zich ontwikkeld tot een bekwame opticien. Michèle brengt handigheid, creativiteit, oog voor detail en een uitstekend gevoel voor stijl en (bril)mode naar het atelier.

Onze Diensten

Wij meten

Bij De Swert Opticiens streven we naar een bril met optimaal zicht voor uw dagelijkse activiteiten. Met geavanceerde meetapparatuur meten we nauwkeurig uw zicht en testen dit extra met een pasbril. Contactlenzen worden ook optimaal aangepast voor het beste draagcomfort. Regelmatige controles helpen oogproblemen of discomfort tijdig op te sporen.

Wij adviseren

Een bril is een verlengstuk van uw persoonlijkheid. Daarom bieden wij advies op maat om de perfecte bril te vinden die bij uw look en comfort past. Onze zorgvuldig uitgekozen collecties variëren in stijl en prijs. Ontdek onze eigen trendy label ‘CATeye’ voor jong en oud.

Wij bieden service

  • Service staat centraal bij De Swert Opticiens. Wij bieden:
  • Gratis reinigingsproduct bij aankoop van een bril, met mogelijkheid tot bijvullen aan onze brilbar.
  • Aanpassing van uw brilmontuur na aankoop.
  • Extra verzorging van uw bril na 6 maanden.
  • Persoonlijk advies en begeleiding bij contactlenzen.
  • Persoonlijke afspraak voor advies.

Eigen Atelier

In ons eigen atelier voeren we brilmontages met precisie en maatwerk uit. Herstellingen worden ter plaatse uitgevoerd en bij noodgevallen bieden wij een snelservice aan. De Swert Opticiens staat voor kwaliteit, maatwerk én service.

Innovatie en Trends

De optiekwereld is een dynamische sector. Wij volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet om altijd de beste service aan onze klanten te kunnen bieden.

 

Kom langs bij De Swert Opticiens en ervaar onze passie voor het vak!

 

 



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u30-12u30 / 13u30-18u30
Woensdag
09u30-12u30 / 13u30-18u30
Donderdag
09u30-12u30 / 13u30-18u30
Vrijdag
09u30-12u30 / 13u30-18u30
Zaterdag
09u30 / 16u00
Zondag
Gesloten


Map view



Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie




0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd