J.F. Rey

Het merk J.F. Rey roept een bijzondere stijl op, met een modern en vernieuwend design dat steeds evolueert in een creatief universum.

De J.F. Rey monturen kleuren duidelijk buiten lijntjes. Hun trendy karakter wordt getoond tot in de puntjes van de veren. Voor de ontwerpers van de J.F. Rey brillen betekenen alle omgevingselementen een bron van inspiratie. Soms is het voldoende om naar een detail te kijken of een bepaalde vorm te plooien om een nieuw idee te ontwikkelen.

Het verhaal van ieder model vertaalt zich in de subtiele keuze van kleuren en de combinatie van bepaalde materialen om zo af te wijken van alle “standaard ontwerpen”.


J.F. Rey Kids & Teens

Het hipste en meest trendy kinderbrillen merk van het moment.

Waarom zou het jonge publiek zich moeten beperken tot de wereld van superhelden of sprookjes bij het kiezen van hun brillen? Kinderen en jongeren van vandaag de dag, willen hun identeit en persoonlijkheid steeds jonger vastleggen en aan de buitenwereld tonen. Het is daarom dat Jean-François Rey ervoor koos om zijn creatieve expertise door te trekken naar een collectie voor kinderen en jongeren. De meest populaire concepten van de JF Rey collecties worden opnieuw gebruikt en aangepast aan de morfologie van de kleinere gezichten, wat resulteert in de prachtige JF Rey Kids & Teens kinderbrillen collectie.

JF Rey Kids is een innovatieve collectie voor kinderen en tieners die alle trends tart. Eindelijk is er een aparte en prachtige kinderbrillen reeks verkrijgbaar. JFRey had al een enorme impact op de markt van de volwassen brillen, met hun onstuitbaar originele en levendige benadering van hun ontwerpontwerpen, die ze nu perfect vertaald hebben naar de kleinere verhoudingen van de kinder- en tienergezichten. De JF Rey Kids collectie is kleurrijk, leuk en vooruit denkend, jaarlijks wordt de collectie kinderbrillen met nieuwe modellen en kleuren uitgebreid.


J.F.Rey - Petite

Klein maatje, groot idee!

De Petite collectie van J.F.Rey zal de fijne gelaatjes zeker kunnen bekoren. Vele vrouwen van alle leeftijden hebben het moeilijk om een “design” montuur te vinden passend op hun gelaat. Dit “vergeten” clienteel zal tussen de vele designs en kleuren van de Petite collectie zonder twijfel het gepaste montuur vinden. Verkorte veren en versmalde voorstukken voor een betere aanpassing aan het gelaat, maar steeds het beste van het J.F.Rey design, met één- of tweekleurige brush effecten en exclusieve acetaten met originele motieven.


J.F. Rey

Le nom Jean-François Rey évoque tout de suiteun style particulier, un design moderne et novateur qui évolue dans un univers sans cesse en mouvement.

Un créateur d'avant-garde influencé par sa passion pour l’art, l’architecture et les hautes technologies.

Pour son équipe créative, tous les éléments environnants sont source d'inspiration. L'histoire de chaque modèle se raconte par un subtil choix des couleurs et des associations de matières, pour exprimer pleinement le "politiquement incorrect" qui vit dans chaque collection.


J.F. Rey Kids & Teens

Kids & Teens est une marque française de lunettes haut de gamme, ayant pour ambition de proposer aux enfants des montures aussi stylées et qualitatives que celles de leurs parents. La collection décline en version mini, les best-sellers du célèbre créateur Jean-François Rey, incontournable sur la scène internationale de l’optique. Des modèles frais et pétillant aux couleurs vives et au design audacieux, à l’image des enfants qui les portent.


J.F.Rey - Petite

Petite taille, grande idée!

La collection Petite de J.F.Rey va ravir les fins minois féminins. Un certain nombre de femmes de tous âges peinant à trouver une paire de lunettes « créateur » à leur taille, ce concentré de design et de couleurs, adapté aux petites morphologies, va ravir cette clientèle trop longtemps oubliée. Des branches raccourcies et des faces étroitisées pour un meilleur ajustement, mais toujours le meilleur du design J.F.Rey, avec des effets de brossage mono et bicolores et des acétates exclusifs aux motifs originaux.0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd