Zonnebrillen

Uw partner voor premium sportbrillen: Swisseye powered by Vision Company

Uw partner voor premium sportbrillen: Swisseye powered by Vision Company

Vision Company kondigt met trots aan dat ze de exclusieve distributeur wordt van Swisseye sportbrillen in België. Met deze nieuwe samenwerking brengt Vision Company hoogwaardige sportbrillen naar Belgische geselecteerde optiekzaken en sportliefhebbers over het hele land. 

Het merk Swisseye werd opgericht in 1998 in Duitsland. Sinds dat jaar is het bedrijf een succesvolle producent van sport-, vrijetijds-, beschermings- en speciale brillen. Tegenwoordig levert Swisseye aan meer dan 7.000 retailers. Het hoogtepunt in het assortiment van Swisseye is de MAXIMUS. Het optische glas zit gegoten in het voorstuk van de brillen, wat de optische kwaliteit bevordert en zorgt voor een vlekkeloos panoramisch zicht. Gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat bieden de brillen maximale impactbestendigheid en helder zicht. Alle modellen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en bieden 100% UVA-, UVB- en UVC-bescherming. Deze geavanceerde brillen combineren geïntegreerde bescherming met individuele correctieve glazen, waardoor sporters een ongeëvenaarde ervaring krijgen tijdens hun activiteiten.

"Vision Company is verheugd om de Belgische markt te voorzien van hoogwaardige Swisseye brillen," zegt Ann De Muynck, business manager bij Vision Company. "Met onze focus op kwaliteit, service en innovatie zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking een succes zal worden en sporters in heel België zal aanspreken."

Neem voor meer informatie over de Swisseye collectie en de samenwerking met Vision Company contact op met het Vision Company team.

www.vision-company.be

 


Over Vision Company:

Vision Company is een Belgische distributeur van hoogwaardige brilglazen en monturen. Met een focus op kwaliteit, service en innovatie, brengt Vision Company de nieuwste trends en technologieën naar optiekzaken en consumenten in het hele land. Naast het leverancierschap zet Vision Company in op educatie en het verbinden van opticiens doormiddel van het Vision’s Insights opleidingsprogramma dat dit jaar van start ging.