Tips

Lafont - L’atelier couleurs wint de Belgoptic-Award 2020-Innovator of the year.

Belgoptic-AWARD-2020: Innovator of the year: Lafont - L’atelier Couleurs.

Lafont - L’atelier couleurs wint de Belgoptic-Award 2020-Innovator of the year.

LAFONT vierde haar 40e verjaardag. 40 jaar reeds dat het huis LAFONT ons collecties vol kleuren aanbiedt. 

Tijdens de internationale beurs in Parijs -Silmo- vorig jaar maakten Matthieu en Thomas Lafont, de co-directeuren van het bedrijf, ons duidelijk dat ze niet gingen afstappen van hun visie... “40 Ans de Lafont, 40 Ans de Couleurs” werd de slogan.

Om deze verjaardag van de kleuren extra te onderstrepen lanceerden ze een nieuw partner-programma met hun klanten-opticiens: Het concept L’Atelier Couleurs is een partnership met een selecte groep zelfstandige opticiens waarmee een opticien de kans krijgt om unieke brillen met een eigen toets samen te stellen. Verschillende zaken stapten in om hiermee een eigen collectie te hebben, om hun vernieuwde zaak extra in de verf te zetten, om een jubileum te vieren enz… 

 

Belgoptic reikt aan Lafont de Award-2020-Innovator of the year uit voor haar concept L’Atelier Couleurs

Dit prachtige concept vol kleuren en met enkele iconische modellen geeft de zelfstandige opticien een creatief alternatief waarmee hij of zij een sterk verhaal heeft naar de bril-liefhebber. De zelfstandige opticien kiest zelf de kleurencombinaties en stijl in samenwerking met één van de meest solide bedrijven in onze sector, Lafont. Uiteraard krijgt elke collectie binnen dit concept ook de Garantie Origine de France.

We feliciteren Lafont - L’Atelier Couleurs met deze Belgoptic-Award-2020: Innovator of the year.

 

De Award is een creatie van UGO

 

Wil je wel meer weten over Lafont of zoek je een opticien die deze verdeelt, zoek dan hier.

 

Lees verder ook: