Tips

Bold Optical Fair verhuist naar Den Bosch voor hun volgende BOLD XXL!

Bold Optical Fair verhuist naar Den Bosch!

We spraken met Walter en Teressa over de volgende Bold XXL en allereerst over de nieuwe locatie. Wat heeft Bold ertoe gebracht om deze stap te zetten?

Walter: "Bold groeit gestaag en we merkten dat onze voormalige mooie locatie niet langer voldeed aan de behoeften van onze exposanten en bezoekers. De Brabanthallen bieden niet alleen meer ruimte, maar ook tal van voordelen die de algehele ervaring van ons evenement zullen verbeteren."

Dat klinkt veelbelovend. Wat kunnen we meer verwachten op de nieuwe locatie?

Terressa: "Met de Brabanthallen kunnen we onze exposanten meer ruimte bieden om hun producten en de nieuwste ontwikkelingen in de markt te presenteren, wat resulteert in een nog groter en gevarieerder aanbod voor onze bezoekers. Bovendien maken de ruime parkeermogelijkheden direct naast de beurs het gemakkelijk voor iedereen om ons evenement te bezoeken. En de nieuwe locatie biedt een aangenamer binnenklimaat, wat de algehele ervaring alleen maar ten goede zal komen.

Dat klinkt als een geweldige verbetering. Naast de locatie, wat maakt Bold uniek en waarom zouden mensen het niet willen missen?

Walter: Nou, Bold onderscheidt zich door zijn focus op de nieuwste trends en innovaties in de optische industrie. Dit organiseren we op professioneel niveau met oog voor detail en we zorgen voor een goede en relaxte sfeer. We streven ernaar om een platform te bieden waar leveranciers en merken hun nieuwste collecties, ontwikkelingen en producten kunnen presenteren. Waar professionals uit de branche elkaar kunnen ontmoeten en netwerken. Bovendien proberen we altijd een boeiende en inspirerende omgeving te creëren, met interessante lezingen, presentaties en leuke workshops die onze bezoekers kunnen bijwonen.

Dat klinkt als een must-visit evenement voor iedereen in de optische industrie. En tot slot, kunnen bezoekers naast de beurs ook genieten van de gaststad Den Bosch?

Terressa: Zeker! Den Bosch is een fantastische stad met een rijke geschiedenis en een levendige sfeer. Van de prachtige Sint-Janskathedraal tot de charmante grachten van de Binnendieze, er is zoveel te ontdekken. En laten we de beroemde Bossche Bol niet vergeten, een lokale lekkernij die je geproefd moet hebben!

Bedankt voor het delen van al deze informatie met ons. We kijken uit naar de komende editie van Bold XXL in de Brabanthallen op 8 en 9 september 2024.


Datum: 8+9 september 2024
Locatie: Brabanthallen, Den Bosch
Meer info en een compleet deelnemers overzicht: www.bold-opticalfair.nl
Tickets: Gratis verkrijgbaar via de website - vanaf juni.