Brillen

Theo Eyewear, al sinds 1987 goesting in iets anders, in die andere bril!

Belgian Eyewear Design

Theo Eyewear, al sinds 1987 goesting, goesting in iets anders, in die andere bril!

 

OVER THEO

Iedereen is theo

Het startte met een gevoel dat we niet langer konden onderdrukken. Het was 1987 en we hadden 'goesting'. Goesting in iets anders, in die andere bril. En we waren klaar om er werk van te maken. Samen met Patrick Hoet (ontwerper en basis voor het theo-anagram), besloten we om eigen brillen te ontwerpen voor de winkels in Antwerpen en Brugge

De eerste theo-modellen die we lanceerden, creëerden aardig wat deining. En dat enthousiasme werkte aanstekelijk. Collega's vroegen ons al snel of zij ook theo konden verkopen. Beetje bij beetje en land per land veroverde theo meer en meer harten. Uiteraard liet ons dit niet onberoerd. Wel integendeel! Het spoorde ons alleen maar aan om de ingeslagen weg te volgen.

We waren overtuigd om steeds weer vernieuwende brillen te ontwikkelen, altijd gekruid met een vleugje humor, eigenzinnigheid en toch dat hoekje-af. En deze visie zijn we trouw gebleven. Want het doel blijft altijd hetzelfde. Samen met de optieker willen we de eindklant verrassen en hem als brildrager een unieke ervaring aanbieden.

Nu, zo'n 35 jaar later, zijn we ongelooflijk trots dat we wereldwijd kunnen samenwerken met een selecte groep zelfstandige optiekers. Het vertrouwen in ons beantwoorden we door jullie te laten delen in onze liefde voor design, originaliteit en kwaliteit.

Maar ons verhaal eindigt niet hier. Ondertussen is theo gegroeid tot een platform waar designers allerhande (brillen, mode, meubilair,...) in synergie werken met ons enthousiast team van het hoofdkantoor. De wil om te blijven inspireren en verrassen zit gewoon in ons DNA. Dat, en de liefde voor onze fans.

theo loves you

de familie Somers

 

 

 

 

 

 

 


Lees verder ook: