Brillen

ISABEL MARANT PRESENTEERDE IN 2021 HAAR EERSTE BRILLENCOLLECTIE

ISABEL MARANT PRESENTEERDE IN 2021 HAAR EERSTE BRILLENCOLLECTIE

ONTWORPEN, VERVAARDIGD EN VERDEELD DOOR SAFILO

 

COLLECTIE 2021

ISABEL MARANT presenteerde haar eerste brillencollectie in van het voorjaar 2021 en is ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd in samenwerking met Safilo, wereldleider in het ontwerp, de fabricage en distributie van zonnebrillen, monturen, sportbrillen en -toebehoren. 

De essentie van het merk ISABEL MARANT -gekenmerkt door een casual-chic Parijse esthetiek- is zichtbaar in deze brillencollectie dankzij een hint naar klassieke vormen die een nieuwe interpretatie krijgen met onverwachte details. Ook het kleurenpalet varieert: van tijdloze kleuren tot speelse combinaties en gedurfde motiefjes.

De nieuwe brillencollectie, die een kosmopolitisch en nomadisch idee van vrouwelijkheid uitstraalt, omvat een compleet assortiment zonnebrillen en monturen met een tijdloos design voor dagelijks gebruik: 18 zonnebrillen waarvan 10 modellen in acetaat, 4 modellen in metaal en 4 modellen met de combinatie van acetaat en metaal; en 20 monturen waarvan 9 modellen in acetaat, 6 modellen in metaal en 5 modellen met de combinatie van acetaat en metaal.

Het jaren 70-gevoel wordt weerspiegeld in de verfrissende druppelvormige modellen en in de oversized vierkante of ronde vormen. Deze nieuwe brillencollectie is verder verfraaid met het karakteristieke Silver Leaf dat gebruikt wordt als rivet aan het front alsook op de veren, de neuspads en de iconische tips. 

DE « NEW » COLLECTIE

Deze zonnebrillen en monturen -ontworpen voor de verfijnde en moderne vrouw met een persoonlijke visie op stijl en trends- zorgen voor een gedurfd imago maar met een zachte benadering. Een reeks tijdloze modellen, zorgvuldig vervaardigd in fijn acetaat en verfraaid met karakteristieke details: de iconische metalen versiering in de vorm van het Silver Leaf op het front, de bladvormigs neuspads, de fijn gebeitelde veren dat subtiel wordt gesuggereerd door twee lagen acetaat, het “ISABEL MARANT”-logo op de buitenkant van de linkerveer en de iconische tip.

Het kleurengamma omvat klassieke zwarte en gevlamde tinten alsook subtiele pastelkleuren in combinatie met een disruptief zwart-wit verloop en gestreepte dierenprints voor een elegante look.

Meer info hier