Oogwenk Optiek - Oud Turnhout

vind hier meer info over onze winkel in Arendonk

 

Oogwenk Optiek: Jouw Vertrouwde Opticien in Arendonk & Oud-Turnhout

 

Bij Oogwenk Optiek staan we klaar om jou te begeleiden naar het perfecte zicht. Of je nu op zoek bent naar een bril, zonnebril, kinderbril, contactlenzen of een oogmeting nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. Met vestigingen in zowel Arendonk als Oud-Turnhout bieden we een uitgebreid assortiment en persoonlijke service voor al jouw oogzorgbehoeften.

 

Wat Wij Bieden:

1. Professionele Oogmetingen:
Een nauwkeurige oogmeting vormt de basis voor een bril of contactlenzen die perfect aansluiten bij jouw zichtbehoeften. Onze opticiens gebruiken de nieuwste technologieën om jouw zicht optimaal in kaart te brengen. Iedereen is welkom voor een oogmeting, of je nu problemen hebt met scherp zien in de verte, kleine letters lezen, of last hebt van vermoeide ogen na een dag achter de computer.

2. Brillen voor Ieder Gezicht:
Met ons ruime aanbod brillen voor dames, heren en kinderen vind je altijd een montuur dat bij jouw stijl past. Van trendy en exclusieve merken zoals Lindberg en Celine tot meer bekende kwaliteitsmerken. We zorgen ervoor dat jouw bril niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle eyecatcher die jouw persoonlijkheid onderstreept.

3. Zonnebrillen:
Bescherm je ogen tegen de zon en maak een statement met onze uitgebreide collectie zonnebrillen. Kies uit diverse kleuren en afwerkingen, of ga voor gepolariseerde glazen voor extra comfort. Ook zonneglazen op sterkte zijn mogelijk, zodat je altijd perfect zicht hebt, zowel binnen als buiten.

4. Kinderbrillen:
Ook de allerkleinsten verdienen het beste zicht. Onze kindercollectie is breed en speciaal afgestemd op de behoeftes van kinderen. Of je nu op zoek bent naar een robuuste ‘ravotbril’ of een trendy kinderbril, wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing.

5. Contactlenzen:
Soms is het fijn om je bril even af te zetten. Of je nu sport, op vakantie gaat of gewoon af en toe zonder bril wilt zijn, wij bieden een breed scala aan contactlenzen die perfect passen en comfortabel zijn. We begeleiden je bij het kiezen van de juiste lenzen en leren je hoe je ze gemakkelijk kunt in- en uitdoen.

6. Sportbrillen:
Voor de actieve sporter bieden wij sportbrillen van topkwaliteit, waaronder het merk Evil Eye. Deze brillen zijn speciaal ontworpen voor sporten zoals wielrennen, mountainbiken, skiën en golfen, met contrastverhogende glazen die je dieptezicht verbeteren.

 

Extra Services:

Onderhoud en Herstellingen:
Bij Oogwenk Optiek verzorgen we alle herstellingen en onderhoud van jouw bril in eigen huis. Of het nu gaat om het vervangen van neusvleugels, het verstellen van je montuur of het reinigen van je bril, we zorgen ervoor dat jouw bril altijd in topconditie blijft.

Advies op Maat:
We nemen de tijd om samen met jou de perfecte bril of contactlenzen te kiezen. Met eerlijk advies en uitgebreide kennis begeleiden we je door de verschillende opties en zorgen we dat jouw keuze volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Aanbiedingen en Acties:
Regelmatig hebben we aantrekkelijke acties, zoals korting op zonneglazen of een tweede bril aan halve prijs. 

Maak Een Afspraak:

Je bent altijd welkom in onze winkels in Arendonk of Oud-Turnhout, waar we je graag persoonlijk verder helpen. Afspraken buiten de reguliere openingsuren zijn ook mogelijk, zodat je op een moment dat jou goed uitkomt kunt langskomen.

 

Voor een persoonlijke aanpak en perfect zicht, maak je afspraak bij Oogwenk Optiek in Arendonk of Oud-Turnhout. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen aan de beste oplossing voor jouw ogen!



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10u00-12u30 / 13u30-18u00
Woensdag
10u00-12u30 / 13u30-18u00
Donderdag
10u00-12u30 / 13u30-18u00
Vrijdag
10u00-12u30 / 13u30-18u00
Zaterdag
10u00 / 17u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Tussen 12u30 - 13u30 en tot 19u altijd mogelijk op afspraak. Zondag en maandag gesloten


Map view



Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Optometrie
Audiologie/Hoorapparaten



0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd