COOPER VISION SPECIALTY EYECARE

Je ogen helpen je de wereld om je heen te ervaren. Ze helpen je te leren, te ontdekken, te genieten. Maar goed zicht is niet voor iedereen vanzelfsprekend. CooperVision Specialty EyeCare (voorheen Procornea) is ontwikkelaar, producent en leverancier van zowel vormstabiele- als zachte contactlenzen. We zijn gespecialiseerd in het produceren van maatwerklenzen met de hoogste precisie en kwaliteit. Onze missie is om voor ieder mens wereldwijd de maximale gezichtsscherpte te behalen, ongeacht de conditie van het oog. Zodat iedereen zijn of haar wereld maximaal kan beleven.

Procornea is opgericht in 1975 als lokale speler, maar is inmiddels succesvol over de hele wereld. Procornea valt sinds enkele jaren onder de Specialty EyeCare Division van CooperVision en heet sinds januari 2021 CooperVision Specialty EyeCare.

Optimaal draagcomfort en uitzonderlijk zicht, in welke toepassing dan ook. Dit is wat de lenzen van CooperVision SEC zo uniek maakt. Dat maken we mogelijk door te focussen op innovatie, kwaliteit en precisie. Dankzij de combinatie van de meest moderne technieken, hoogwaardige materialen en uiterst bekwame vakspecialisten is CooperVision SEC in staat om 100% reproduceerbaar maatwerk te leveren. Door de inzet van de zogeheten Sub Micron Lathing (SML) techniek zijn we als eerste in Nederland in staat geweest om de meest complexe lensdesigns zeer nauwkeurig te vervaardigen zonder polijstbewerkingen die de delicate lensgeometrie beïnvloeden. Deze techniek zorgt er voor dat er geen zichtbare overgangen in de lens zijn opgenomen waardoor deze altijd optimaal zicht geeft. De SML-techniek maakt eveneens ons unieke Comfort Edge Design mogelijk. Dankzij dit design worden de lenzen van CooperVision SEC als zeer comfortabel ervaren.

We zien innovatie als een doorlopend proces waar we iedere dag aan moeten werken. Daarom investeren we continu in onze processen. Bij CooperVision SEC ontwikkelen we onze eigen productie software, gebruiken we zeer nauwkeurige interferometrische meetmethodes en ontwerpen we onze eigen lens-technologieën. Een specifieke werkwijze die nergens anders wordt toegepast. Dit heeft als voordeel dat we maatwerk lenzen kunnen bieden die naar de wensen en behoeften van ieder individu zijn gemaakt.

Naast innovatie en kwaliteit staat het CooperVision SEC team voor een persoonlijke aanpak. Met een grote passie voor lenzen voorzien we onze klanten graag van professioneel advies. Mede door onze cursussen en informatieseminars blijven onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en best practices. De Helpdesk staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Om de beste kwaliteit te blijven garanderen leveren wij onze lenzen uitsluitend aan gekwalificeerde optometristen, oogartsen en contactlensspecialisten.

Onze aanpak biedt de volgende voordelen:

Perfecte optiek
‘Comfort Edge’ technologie
Kwaliteit op maat
100% reproduceerbare lenzen
De meest innovatieve lensdesigns

 


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd