Welkom bij Optiek Matthijs te Gent

Bij Optiek Matthijs draait alles om jouw ogen en jouw stijl. Met meer dan een eeuw aan ervaring, waarbij vier generaties Matthijs hun kennis hebben doorgegeven, bieden we niet alleen het beste advies op het gebied van oogzorg, maar ook een uitgebreide collectie brillen, zonnebrillen en lenzen om aan al jouw optische behoeften te voldoen.

Onze winkel, gelegen in het hart van Gent, is doordeweeks en op zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Bij ons kun je rekenen op een warm welkom van ons toegewijde team, die je graag bijstaan in je zoektocht naar de perfecte bril of contactlenzen.

Wat maakt Optiek Matthijs zo bijzonder? Onze onafhankelijkheid en persoonlijke service. We nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en bieden op maat gemaakte oplossingen. Of je nu op zoek bent naar een trendy montuur van merken zoals Theo, Lindberg, of Victoria Beckham, of naar hoogwaardige glazen van ZEISS en HOYA, wij hebben het allemaal in huis.

Heb je lenzen nodig? Geen probleem! We bieden een uitgebreid assortiment aan daglenzen, maandlenzen en speciale lenzen, en begeleiden je graag bij de keuze die het beste bij jou past. Met onze START-TO-LENS formule helpen we je stap voor stap om comfortabel lenzen te dragen, of het nu je eerste keer is of dat je op zoek bent naar een heraanpassing.

 

Bij Optiek Matthijs staan we voor kwaliteit, expertise en een persoonlijke aanpak. Ontdek zelf waarom al vier generaties lang klanten bij ons terugkomen voor al hun optische behoeften. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze winkel en jou te helpen de wereld op een heldere en stijlvolle manier te zien!Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
10u00 / 18u00
Dinsdag
10u00 / 18u00
Woensdag
10u00 / 18u00
Donderdag
10u00 / 18u00
Vrijdag
10u00 / 18u00
Zaterdag
10u00 / 18u00
Zondag
Gesloten


Map view

Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie
0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd