Dr. Katelijn De Lepeleire: Expertise in Oogheelkunde

Een Vooruitstrevende Carrière in de Oogheelkunde Dr. Katelijn De Lepeleire, een gerespecteerde oogarts, is geboren en getogen in Leuven. Ze voltooide haar geneeskundestudie aan de KU Leuven, met een specialisatie in oogheelkunde onder begeleiding van professor Luc Missotten. Haar opleiding strekte zich internationaal uit, met stages in Johannesburg, Kaapstad, Nottingham University, Queens Medical Centre en Moorfields Hospital in Londen.

 

Professionele Ervaring en Bijdragen

Met meer dan twintig jaar ervaring is Dr. De Lepeleire een belangrijk lid van LaserVisionClinics in Drongen, waar ze zich specialiseert in LASIK-operaties en microscopische lensvervangingsprocedures. Ze is ook bestuurslid van de Beroepsvereniging van Oogheelkundigen, waar ze bijdraagt aan discussies en trainingen over ooglidchirurgie en het herstel van het traanwegsysteem na trauma, degeneratie of esthetische veranderingen.

 

Innovatieve Praktijk in Meise

In 2015 richtte Dr. De Lepeleire een nieuwe oogartspraktijk op in Meise. Dit diagnostisch-therapeutisch oogcentrum biedt geavanceerde beeldvormingstechnieken aan, waaronder OCT (Optische Coherentie Tomografie) met topapparatuur van Spectralis Heidelberg, en corneatopografie om het oppervlak, de dikte en het volume van het hoornvlies te beoordelen. De praktijk biedt ook diverse laserbehandelingen aan.

 

Leiderschap bij AZ Jan Portaels Ziekenhuis

Dr. De Lepeleire is hoofd van de oogheelkunde afdeling in het AZ Jan Portaels Ziekenhuis in Vilvoorde. In samenwerking met collega-oogartsen biedt zij uitgebreide oogdiagnostiek, netvlieslaserbehandelingen en andere gespecialiseerde oogzorgdiensten aan.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

enkel op afspraak

Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd