CADET

Aangezien dit project gericht is op kinderen, was het essentieel voor ons om een ecologische en duurzame benadering te gebruiken. Dankzij 3D-printen met lasersinteren is er geen materiaalverlies: het ongesmolten poeder wordt gebruikt voor andere prints. Deze techniek betekent ook dat er geen voorraden zijn, aangezien 45% van de frames die wereldwijd geproduceerd worden nooit verkocht zullen worden. We maken dus deel uit van een ecologische en duurzame aanpak die ons in staat stelt om flexibel te reageren op veranderingen in de markt. 

 

PROMOTIE

 


 

 Zoveel brillen, zoveel mogelijkheden! Een reis door de wereld van brillenstijlen en expressie. Of je nu op zoek bent naar klassieke elegantie, opvallende kleuren, of trendy monturen, er is altijd een bril die bij jouw persoonlijke stijl past. Laat je ogen stralen en je persoonlijkheid schitteren, want met de juiste bril kun je de wereld op jouw eigen manier bekijken. Ontdek, experimenteer en omarm de veelzijdigheid van brillenmode! #BrillenMode #StijlExpressie #KijkOpJouwManier #EyeCandy 

Ontdek de brillencollectie voor kinderen van Odette Lunettes: Odette Cadet - een heerlijke mix van mode en functionaliteit. Deze betoverende collectie, is niet alleen stijlvol maar ook 3D-geprint voor extra comfort en duurzaamheid. Perfect voor modebewuste kinderen!

  

 ZOMERVoyeur belichaamt een extravagante en gedurfde kijk op de modieuze monturen van vandaag. Deze eyecatchers spreken op zo'n verfijnde en stijlvolle manier aan dat het weerstaan van een vrolijke uitdrukking een echte uitdaging is. Duurzame hightech materialen gecombineerd met speelse kleuren en een prachtig, soms gewaagd maar toch tijdloos ontwerp, hebben een collectie ontworpen die nieuwsgierige blikken zal trekken naar een excentrieke aanwezigheid.LOOK AT THIS
Hier valt niets over te zeggen, dit plaatje klopt volledig!


  

een unieke en eeuwige elegantie vertegenwoordigd in elk stuk van de bril met zijn mysterieuze en verfijnde grootstedelijke aanwezigheid. Soms discreet, soms gedurfd, maar altijd stijlvol. Delicate lijnen en lagen combineren duurzame materialen tot tijdloze monturen die de uitdagende kijk op de wereld waar het voor staat benadrukken.


 

ZUID-AFRIKAHet gaat niet over wie de bril ontworpen heeft of welk merk er prijkt op je montuur. Het draait enkel en alleen om wie de bril draagt. Een Odette geeft je een zelfzeker gevoel gecombineerd met stoerheid en empowerment. Onze designs zijn tijdloos met een edgy kantje, zo wordt je bril letterlijk én figuurlijk één van je sterktes.

Odette Lunettes is een tijdloos modelabel met een edgy touch. Voor Bob en Eline is het heel belangrijk dat de monturen bij jou passen en niet andersom. De bril moet voor de extra ‘je ne sais quoi’-factor zorgen maar mag niet overheersen. Wanneer je ergens binnenkomt moet het om jou draaien, niet om het montuur dat je aanhebt.

Je wilt een sporty, casual of chique vibe combineren? Een Odette past zich aan naar hoe jij deze combineert met je outfit. Het draait allemaal om imago, ego en individualiteit.Waar kan je ons bezoeken?

Antwerpen

Gent 

Maasmechelen 

Knokke 

Hasselt 

ODETTE EXTRA'S  

ODETTE LUNETTES X TOM BOONEN


 
 

GIFT CARDS  

KUNST 

OOG TEST


Kun je niet scherp zien? We helpen je graag om weer scherp te zien.
Wij adviseren een jaarlijkse oogtest, ook als je nog scherp ziet door je bril of contactlenzen. Bij Odette Lunettes kun je altijd terecht voor een uitgebreide oogtest door een gediplomeerde opticien of optometrist. De oogtest is helemaal gratis.
Odette Lunettes presenteert Cadet 1, het eerste model van een 3D-printcollectie speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Cadet 1 is een optisch montuur met een zonneclip die in elkaar klikt als een constructiespel, om het dragen van een bril grappiger te maken. Door in 3D te werken, kan Odette Lunettes de grenzen van de traditionele brillentechnieken overschrijden, terwijl ze een materiaal gebruikt dat perfect geschikt is voor kinderen vanwege de sterkte, flexibiliteit en grote ecologische eigenschappen.0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd