Optiekpunt: De Brillenspecialist in Roeselare

 

Optiekpunt is jouw belevingswinkel voor een breed assortiment aan optische brillen, monturen, zonnebrillen en lenzen voor zowel volwassenen als kinderen. Als erkend Varilux® Center zijn we dé specialist voor multifocale glazen in Roeselare. Bezoek onze brillenzaak en samen zoeken we naar die unieke bril die perfect bij jouw levensstijl en noden past. Alles begint met een persoonlijk gesprek, waarbij we jouw wensen en behoeften in kaart brengen.

 

Onze Diensten

 

Persoonlijk Advies

Bij Optiekpunt krijg je persoonlijk advies, gepassioneerd vakmanschap en brillenglazen op maat. Al meer dan 12 jaar zijn wij jouw gespecialiseerde brillenwinkel in Roeselare, met oog voor kwaliteit en een uitstekende service.

Oogmetingen

Heb je een voorschrift van je oogarts of wil je bij ons een oogmeting laten doen? Onze gespecialiseerde experts helpen je graag verder. We volgen regelmatig bijscholingen en gebruiken de nieuwste meetapparatuur en technologie om jouw ogen nauwkeurig te meten. Zodra we jouw voorschrift kennen, leggen we uit waarom jouw ogen een correctie nodig hebben en met welk type glazen we dit kunnen verhelpen: unifocale, bifocale of multifocale glazen.

Glaskeuze

We bespreken alle relevante factoren om het perfecte type glas te bepalen, zoals leeftijd, brilsterkte en dagelijkse activiteiten. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen scherp ziet, maar ook optimaal draagcomfort ervaart. We werken met hoogwaardige glazen van vooraanstaande fabrikanten zoals Essilor, Hoya en Zeiss.

Coating

Het kiezen van de juiste coating is essentieel voor je kijkcomfort. Coatings maken je glazen minder gevoelig voor krassen, voorkomen reflecties, stoten water en stof af, en maken je glazen makkelijker schoon te maken. We helpen je de beste coating te kiezen voor jouw bril.

 

Ons Aanbod

Bij Optiekpunt vind je meer dan 1000 brillen en zonnebrillen van 35 gerenommeerde merken. Of je nu op zoek bent naar een klassiek model, de nieuwste trend of een tijdloos montuur, we hebben voor ieder wat wils. Onze opticiens kennen de monturencollectie door en door en geven deskundig kleur- en stijladvies. Samen vinden we de perfecte bril die bij jouw kledingstijl en gezichtsvorm past.

  • Specifieke Brillen
  • Optische Brillen: Hoogwaardige brillen voor dagelijks gebruik.
  • Zonnebrillen: Bescherming en stijl in één.
  • Kinderbrillen: Stevige en leuke brillen voor kinderen.
  • Sportbrillen: Speciaal ontworpen voor sportactiviteiten.
  • Multifocale Brillen: Voor een helder zicht op alle afstanden.
  • Leesbrillen: Comfortabel lezen zonder inspanning.
  • Lenzen: Diverse soorten lenzen voor dagelijks gebruik.

 

Het Proces: Van Meting tot Montage

In slechts 9 stappen kies je jouw perfecte bril. We begeleiden je van begin tot eind: van het kiezen van het montuur en de glazen tot het centreren van de brillenglazen met behulp van geavanceerde meetapparatuur. Na productie in ons eigen lab zorgen we voor een optimale pasvorm en comfort.

 

Garantie en Service

Bij Optiekpunt ben je geen nummer. We streven naar 100% tevreden klanten die graag opnieuw bij ons langskomen. Daarom bieden we uitstekende service en hoogwaardige kwaliteitsproducten. Zodra je glazen klaar zijn, monteren we ze in je montuur en passen we de bril aan voor perfect draagcomfort.

 

Bezoek Ons

Kom eens op de koffie bij Optiekpunt in Roeselare. Maak een afspraak voor een oogmeting of gewoon om onze uitgebreide collectie te bekijken. We verwelkomen je graag in onze vernieuwde brillenbelevingswinkel waar je geniet van persoonlijk advies en gepassioneerd vakmanschap.

Voor meer informatie, bezoek onze website of maak een afspraak. Tot snel bij Optiekpunt.

 

 



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
14u00 / 18u00
Dinsdag
09u30 / 18u00
Woensdag
09u30 / 18u00
Donderdag
09u30 / 18u00
Vrijdag
09u30 / 18u00
Zaterdag
09u30 / 18u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

zondag Gesloten


Map view



Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Optometrie





1

 Review

Rudy

Optiekpunt draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/