HOET COUTURE EYEWEAR (BELGIAN DESIGN)

Zicht en inzicht
Creativiteit gestimuleerd door beperkingen

Ontwerpbureau Hoet neemt freelance designopdrachten aan van ondernemingen die een exclusieve brillenlijn in het verlengde van hun merk of identiteit willen laten realiseren.
Ook particulieren kunnen er hun eigen bril vorm laten geven.

You never make a first impression twice

Hoet wordt gedreven door een passie voor innovatie, nieuwe technieken en materialen.
Zo creëren wij uniek eyewear design dat steeds verrast en waarin esthetiek, vernieuwing en draagcomfort een perfect evenwicht vormen.


Research en innoverende technieken sinds 1989

Onze sterkte ligt in onze passie voor vernieuwing, zowel in vormgeving, in techniek als in materiaal. Een diepgaande research, een grondige materiaalkennis en het talent om oude technieken te vertalen naar nieuwe, zijn essentieel in ons ontwerpproces.

Patrick Hoet was een van de eerste brilontwerpers die gebruikmaakte van geavanceerde lasertechnieken om brillenonderdelen uit staalplaten te snijden en we zijn nu ook de eerste om met 3D-geprinte brillen in titanium op de markt te komen. Verschillende innovatieve technieken en nieuw samengestelde materialen werden gepatenteerd en worden regelmatig aangewend in de ontwerpen voor Theo en andere klanten, maar ook in de eigen collecties Hoet Eyewear, Hoet Couture en Cabrio.

Ontwerpbureau Hoet beschikt over de technische knowhow en een gespecialiseerd team om met de meest geavanceerde technieken een ontwerp te materialiseren. Digitale ontwerpen worden volledig driedimensionaal uitgewerkt zodat onderdelen en zelfs volledige brilmonturen door middel van de meest recente 3D-printtechnieken vervaardigd worden.


 0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd