Himalayan Eyewear, Step Out in Style
 

Himalayan is een nieuw brillenmerk, ontworpen in Antwerpen en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van design, materialen, comfort en service. Het biedt een onderscheidend en verfijnd alternatief voor massamerken die onderscheidende kenmerken of kwaliteit missen, en waar het logo het duurste element is.
 

Aan het hoofd van het merk staan Dirk en Steven Hendrickx, die jarenlange ervaring aan de top van de optiekwereld combineren met jeugdige en dynamische marketing- en verkoopinvloeden uit andere technologiesectoren.
 

Onder de slogan ‘Step out in Style’ speelt Himalayan Eyewear in op de behoefte van een jong publiek om het verschil te maken met een rustig luxe brillenmerk. Het merk kiest voor een retro-futuristisch design met unieke details en combineert een verfijnde stijl met optimaal comfort.
 

De brillen van Himalayan Eyewear versterken niet alleen de stijl, maar beschermen de ogen ook optimaal. De lenzen hebben ingebouwde kleurfilters voor een kristalhelder zicht, bieden volledige UV-bescherming en verminderen schittering door anti-reflectie. De monturen zijn gemaakt van licht maar stevig hypoallergeen roestvrij staal en kunnen zowel als zonnebril als optische bril worden gedragen.


https://himalayan-eyewear.com/contact/

! Vanaf nu beschikbaar in uw optiekzaak !0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd