Himalayan Eyewear, Step Out in Style
 

Himalayan Eyewear is een gevestigd brillenmerk uit Antwerpen, bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en verfijnd design. Wij bieden een premium alternatief voor massamerken, waarbij elke bril vakmanschap en stijl uitstraalt in plaats van enkel een logo.

 

Onder leiding van Dirk en Steven Hendrickx, die hun uitgebreide ervaring in de optiekwereld combineren met innovatieve marketingstrategieën, blijft Himalayan Eyewear een voorloper in de branche.

 

Onze slogan ‘Step out in Style’ weerspiegelt ons streven om klanten te voorzien van een luxe en tijdloos merk dat opvalt door zijn retro-futuristische design en unieke details. We bieden een perfecte balans tussen verfijnde stijl en optimaal comfort.

 

Himalayan Eyewear brillen zijn niet alleen een modeaccessoire, maar bieden ook maximale oogbescherming. De lenzen hebben ingebouwde kleurfilters voor een helder en scherp zicht, volledige UV-bescherming en een anti-reflectiecoating om schittering te verminderen. De monturen, vervaardigd uit licht maar duurzaam hypoallergeen roestvrij staal, zijn geschikt voor zowel zonnebrillen als optische brillen.

 

Met Himalayan Eyewear introduceert u een merk in uw optiek dat staat voor stijl, kwaliteit en vakmanschap.


https://himalayan-eyewear.com/0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd