Een glasheldere kijk op het leven

In 1919 vervulde Pentax reeds een pioniersrol met zijn kwaliteitsvolle en innovatieve lenzen voor spiegelreflexcamera's. Sindsdien schakelde Pentax nog een versnelling hoger met de productie van innovatieve en vakkundig vervaardigde optische glazen.

Pentax staat intussen wereldwijd bekend om het ontwerp en productie van brillenglazen en is snel uitgegroeid tot een vaste waarde voor brillenglazen op maat van de hedendaagse consumentBrillenglazen voor elke levensfase

Pentax glazen zijn speciaal gemaakt om het leven van de brildrager comfortabeler te maken. Ze zijn afgestemd op ieders gezichtsvermogen, op elke leeftijd, en op ieders visuele behoeften.
Hoogwaardige glascoatings en afwerkingsmogelijkheden

Brillenglazen van hoogwaardige kwaliteit onderscheiden zich niet alleen door hun materiaal. Ook de coating maakt een groot verschil. Glascoatings verbeteren niet alleen de duurzaamheid en prestaties van het glas, ze verhogen ook het visuele comfort.

Met de juiste coating voor elk glas beleeft een brildrager de belangrijkste momenten in het leven weer intens en blijven herinneringen levendig. Pentax streeft er dan ook onophoudelijk naar om grenzen te verleggen met hoogtechnologisch onderzoek en ontwikkelingen. Zo biedt Pentax hoogwaardige coatings en behandelingen aan die afgestemd zijn op de verschillende optische behoeften van elke consument.PENTAX OPTICAL 

PENTAX OPTICAL BELGIUM & G.D. LUXEMBOURG
customerservice.be@pentaxoptical.com
www.pentaxoptical.com0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd