Tips

Optiek EYE-C Zedelgem, letterlijk en figuurlijk een juiste en vrolijke kijk.

EYE-C Zedelgem, letterlijk en figuurlijk een juiste en vrolijke kijk.

 

In onze ronde van België houden we vandaag halt in Zedelgem bij EYE-C. In deze prachtige zaak in het centrum van de gemeente ontmoeten we Céline, een goedlachse dame met tonnen energie. Haar moto is “See to love, love to see”…“goed kunnen zien, er goed uitzien en… liefde, want dat is heel belangrijk”.

 

Al 11 jaar passie voor optiek en juwelen

“Het is ondertussen al 11 jaar geleden dat ik de zaak hier startte. De passie voor het optiek-vak en voor juwelen kreeg ik met de paplepel mee want mijn vader was opticien én juwelier. Ik heb het dus niet van vreemden.“ In die 11 jaar verhuisde de zaak naar een nieuw pand en in de nieuwe winkel werden net nog verbouwingswerken gedaan. Klaar voor een nieuwe start alweer na deze minder fijne periode van lockdowns en mondmaskers.

Letterlijk en figuurlijk een juiste en vrolijke kijk

“Het is heel belangrijk voor mij dat klanten met de juiste bril, dat ze zich goed voelen, dat geeft zelfvertrouwen. Eigenlijk wil ik de klanten een juiste en vrolijke kijk geven, letterlijk en figuurlijk. En als ik dat dan met de juwelen nog kan onderlijnen is het helemaal mooi!”

Goedlachs en energiek

“Ik kan er zo blij van worden wanneer ik een klant gelukkig kan maken. Het is heerlijk om oprecht advies te geven en om klanten te helpen. Ook bij speciale gelegenheden samen zoeken naar het juiste juweeltje, een mooi cadeau, is zo leuk. Het geeft me energie en ik moet toegeven dat ik dat wel miste tijdens de lockdown en onlangs tijdens de verbouwingen. Het was op die momenten dat ik nog maar eens besefte waarom ik dit allemaal zo graag doe, voor die contacten met mensen, voor die glimlach en die babbeltjes.” 

“De afwisseling in de zaak is ook geweldig hé, dan ben je met een oogmeting bezig, dan een bril- of zonnebriladvies om daarna weer een mooi juweeltje uit te kiezen. Ik doe mijn job echt heel graag en kan er mij helemaal in smijten.”


Eye-C in Zedelgem is een aanrader volgens Belgoptic.be

Alle contactgegevens vind je hier.