Fashion

Queeste naar mijn nieuwe bril - Brillen met Anouk

Dit ben ik in tien woorden: Anouk, Antwerpen, foodlover, 25 lentes, brildraagster sinds mijn negende lente.

Het begon allemaal in het vierde leerjaar. We zitten in de auto op weg naar school. Mijn mama: “Maak eens een zin die begint met de letters van die nummerplaat”. Ik: “Euh, neen”. Mijn mama: “Komaan, het is super makkelijk!” Zo gaat het nog een paar keer over en weer. Tot uiteindelijk: “Ik kan het niet zien mama.” Stilte.

Vier brillen (een blauwe, een roze, een bruine en een beige) en ontelbare contactlenzen later ben ik weer op zoek naar een nieuw montuur. Dit keer niet enkel een montuur dat mooi is of omdat iedereen dat merk nu draagt. No, sir. Het zal een zijn bril die écht bij mij past.

Een bril die niet meteen krast wanneer ik hem van mijn nachtkastje stoot in de ochtend. Een bril die licht genoeg is, zodat je eigenlijk niet eens merkt dat je hem draagt. Een bril die niet vervormt wanneer ik weer eens – lees: elke dag - in slaap val in de zetel. Een bril die modieus is, maar tegelijk tijdloos. En een bril die niet steeds van m’n neus zakt wanneer ik uren naar mijn e-reader staar.

Van deze queeste naar mijn nieuwe bril zal ik jullie elke maand een update geven. Je kan mijn zoektocht ook op de voet volgen of tips sturen op Instagram of Twitter via #brillenmetAnouk. Ik kijk ernaar uit om het met jullie te delen!

Liefs,
Anouk - FranklyAnouk