Brillen

Tree spectacles blijft al meer dan 10 jaar trouw aan haar filosofie.

Tree spectacles blijft al meer dan 10 jaar trouw aan haar filosofie; we maken alles eenvoudig en minimalistisch. maar altijd betekenisvol.

verdeeld door Yves Heyman

 

Filosofie

Al sinds de lancering in 2011 blijft Tree Spectacles trouw aan haar filosofie;  Collecties ontwerpen met pure, minimale ontwerpen, dmv verfijnde lijnen en details. Ze gebruiken daarvoor innovatieve technische oplossingen en geavanceerde materialen. 

Gevoeligheid

Het idee van design is gebaseerd op de veelzijdigheid van essentiële vormen en perfecte lijnen. Hun ontwerp wordt beïnvloed door een constant onderzoek dat hen ertoe brengt ingrediënten van over de hele wereld te mengen, dankzij het aangeboren verlangen naar kennis en de natuurlijke neiging tot schoonheid, de plotselinge intuïtie waardoor we een idee vangen en ontwikkelen..

Ontwerpbenadering

Het concept achter het ontwerp is om alles te strippen tot zijn essentiële kwaliteit en eenvoud te bereiken in een perfecte elegantie en harmonie...

Eenvoud

Eenvoud, orde tussen elementen en chromatische soberheid, het is de stijl en het duidelijke doel om visuele harmonie te creëren door middel van neutrale kleuren.

Lichtheid en balans, onze basisconcepten.

Het is de manier om het ontwerpend onderzoek te benaderen, een mentale toestand. Harmonie, strakke lijnen, natuurlijke vormen en elegantie. In hun creaties proberen ze een verbinding te vinden en nooit een ontkoppeling tussen tegengestelde materialen en ideeën. Ze mixen concepten om harmonische en coherente stijlen te realiseren.

Speel

"Laat je gaan voor inspiratie, verbeelding en creativiteit. Het plezier van vernieuwing met het oog op stilistische continuïteit. Laat u verrassen."

Materialen, oppervlakken, afmetingen, vormen en texturen.

Tree spectacles is altijd op zoek naar de beste combinaties om hun ideeën uit te drukken.

Moderniteit

Ze hebben de drive om een modern bedrijf te zijn in elk aspect van hun werkontwerp, gebruikte materialen, kwaliteit, werksysteem, procescommunicatie, service enz...

Know how

Vakmanschap en techniek zijn de perfecte samenvatting van ons idee van design en product.


Zoek hier een opticien of oogarts in je buurt


Lees ook: