Brillen

Randloze getinte glazen als nieuwe trendy must-have

TINTED GLASSES VAN SILHOUETTE

RANDLOZE GETINTE GLAZEN ALS NIEUWE TRENDY MUST-HAVE

Randloze brillen met getinte glazen zijn op het moment mega trendy. Je ziet ze overal: op de neus van beroemde rappers en trendy IT-girls zoals Bella Hadid en Rihanna. Dit seizoen duiken ze op werkelijk elke catwalk op, waar ook ter wereld. De TMA – The Icon van Silhouette is dan ook een opvallende must-have. Niet verwonderlijk dus dat de Oostenrijkse wereldmarktleider op het gebied van randloze luxebrillen Rita Ora vroeg voor hun campagne.

Een icoon op aarde ... en in de lucht

De iconische TMA bril is het perfecte voorbeeld van minimalistisch design. De TMA mag namelijk regelmatig met astronauten van NASA mee de ruimte in. De vier nieuwe stijlvolle modellen met getinte glazen zijn casual en cool tegelijk. Dankzij getinte glazen zie je de wereld letterlijk door een gekleurde bril. Als marktleider in randloze brillen biedt Silhouette een uitgebreide selectie trendy nieuwe modellen aan in nieuwe kleuren met glazen in verschillende vormen.

Verschillende vormen en kleuren

De verschillende vormen en modellen van de nieuwe TMA brillen zijn: Rounded Teardrop, Aviator, Round Butterfly & Angled Butterfly. Ook op het gebied van kleur hebben brildragers heel wat opties. Van Radiant Rose Gold, Cosmic Blue tot Mysthic Ruthenium & Spheric Silver. De brillen zijn - net zoals alle brillen van Silhouette - enorm licht. Het materiaal van de bril is hightech titanium en de brillen zijn, zoals alle TMA brillen, scharnierloos.

 


Silhouette

Het bedrijf dat in 1964 begon met een visie – de bril als hét accessoire – is uitgegroeid tot ’s werelds belangrijkste fabrikant van lichte brillen van topkwaliteit: Silhouette. Het merk maakt de lichtste brillen ter wereld, met veel liefde voor details en unieke ontwerpen. De brillen worden grotendeels met de hand gemaakt in Oostenrijk, met de allerbeste materialen en nieuwste technologieën. Daarna vertrekken ze naar meer dan honderd landen over de hele wereld. In 1999 bracht Silhouette een revolutie teweeg op de brillenmarkt met zijn lichte (amper 1,8 gram) en montuur-, schroef- en scharnierloze bril: de Titan Minimal Art. Al tijdens meer dan 35 ruimtereizen droegen de astronauten aan boord brillen van Silhouette. Bovendien hebben enkele van onze modellen een wereldtournee met het Weens Filharmonisch Orkest achter de rug en zweren tal van zwaargewichten uit de entertainmentsector, zakenwereld en politiek bij Silhouette.

Silhouette International

Silhouette International Schmied AG is 's werelds meest toonaangevende fabrikant van exclusieve brillen. Het bedrijf is gevestigd in het Oostenrijkse Linz en telt meer dan 1500 medewerkers verspreid over de wereld. Samen met zijn dertien internationale filialen is het familiebedrijf de nummer één op het gebied van randloze brillen, een innovatie die het merk over de hele wereld naam en faam heeft bezorgd. Zowat 95 % van de totale productie is bestemd voor de export. De brillen van Silhouette zijn verkrijgbaar in meer dan honderd landen. Sinds 2017 is het bedrijf een full-serviceleverancier van monturen en brilglazen – en alles wordt geproduceerd in Oostenrijk. In 2019 verkocht Silhouette wereldwijd ongeveer 1,6 miljoen brillen en bedroeg de omzet 161 miljoen euro.