Optix

De énige onafhankelijke Belgische Optieksoftware die intuïtief, functioneel en betaalbaar is.

Dit door een klein en flexibel team met meer dan 20 jaar IT-expertise in Optiek.


Dé nieuwe Optiek software Optix is een vernieuwend programma speciaal ontwikkeld voor de Belgische Optiek, en is dus geen geïmporteerd product.

Vanuit Nick of Time, onder de naam Beniro, hebben we hard gewerkt om een mooi ogend, intuïtief en functioneel programma in elkaar te steken, dat daarenboven tevens betaalbaar blijft. 

Beniro bestaat uit een jonge, groeiende groep enthousiastelingen die ofwel een Optiek- ofwel een IT achtergrond hebben. Wij zijn geen grote mastodont, maar een kleine flexibele en jonge sprinter met als uitvalsbasis Beveren-Waas.

Zusterfirma Nick of Time is al 20 jaar actief op het gebied van IT ondersteuning van optiekzaken in gans België, wat ons in staat stelt om geïntegreerde systemen aan te bieden. Zowel voor software als voor hardware hebben wij de perfecte oplossing in huis. En vooral: we zijn onafhankelijk. We zijn geen onderdeel van een buitenlandse holding maar zijn het énige échte lokale antwoord op de vragen van de Belgische Opticien.

We zijn 2021 begonnen met meer dan 140 optiekzaken met zowel 1 als meerdere winkels. Zo wordt Optix elke dag opnieuw aan intensieve praktijktests onderworpen en helpen onze leden ons om van Optix dé referentie op de markt te maken.

Doorheen het jaar blijven wij koppelingen leggen, evenals nieuwe mogelijkheden ontwikkelen. Elke maand is er wel iets nieuws, iets extra.

 

Shape Your Future


 
0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd