Wie zijn we?

Wij zijn een groep ervaren professionals met verschillende specialisaties en een bewezen staat van dienst in de optieksector. Samen hebben we meer dan 50 jaar ervaring in verkoop en organisatie-ontwikkeling voor optiekmerken en optiekzaken. 

Wat geloven we?

Zakendoen gaat over groeien. Cijfermatig groeien, maar ook als individu, als organisatie en als team. Wij geloven dat die groei overal gevonden kan worden: het gaat erom de mogelijkheden te zien om relevante connecties te maken tussen organisaties en de consument. Het gaat over een perfecte koopervaring aanbieden aan de klant, met toch de juiste dosis menselijke flair. In een geglobaliseerde economie, is het verschil maken moeilijker dan ooit. Wij helpen u om het verschil te maken; wij helpen u groeien.

Wat kunnen we voor u doen?

We werken met een internationaal netwerk van lokale agenten, met één gemeenschappelijke passie: optiekmerken in verbinding brengen met optiekzaken en zo de kloof tussen fabrikanten en retailers dichten. Wij verzorgen een meertalige klantendienst en als growth architects adviseren we op vlak van: 

 

  • ontwikkeling van de merkportefeuille
  • marketing & communicatie
  • sales & business ontwikkeling
  • IT infrastructuur, ERP
  • organisatie-ontwikkeling0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd