Odette Lunettes wil jouw kijk op het vinden van het ideale ontwerp dat zowel je persoonlijkheid als je stijl vertegenwoordigt, veranderen. Een Odette geeft je het gevoel van zelfvertrouwen, empowerment en pit. We streven naar een tijdloos ontwerp met een edgy touch zodat je bril figuurlijk én letterlijk je sterkste punt wordt.

  

Ons doel is om je deze extra ‘je ne sais quoi’ te bieden, maar nooit te overweldigen. Een Odette moet passen bij je dagelijkse stemming en uitstraling. Of het nu een chique, casual of zelfs sportieve gelegenheid is: het draait allemaal om jou. Jouw identiteit, karakter en individualiteit binnen de Odette Lunettes Family.

 

 

  

Het Belgische, in Antwerpen gevestigde, designer brand bied je 2 collectiesdie passen bij een uitgebreid publiek met verschillende smaken. Waar ‘allure’ plek is voor iedereen die aangetrokken wordt door hedendaagse schoonheid, ‘Voyeur’ en onder de indruk is van extravaganza.

  

Odette Glasses staat niet alleen voor design, maar ook voor de visie achter het design. Wij geven om duurzaamheid, en verantwoordelijkheid. Om die reden dragen onze monturen het label ‘Made in Europe’. Odette Glasses is er trots op te worden bestempeld als 'het best geprijsde merk gemaakt in West-Europa'. 

Voyeur belichaamt een extravagante en gedurfde kijk op hedendaagse modieuze monturen. Duurzame hightech materialen gecombineerd met speelse kleuren en een delicaat, soms gewaagd maar toch tijdloze design, vormen een collectie die nieuwsgierige blikken zal trekken naar een excentrieke aanwezigheid.Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
10u00 / 18u30
Dinsdag
10u00 / 18u30
Woensdag
10u00 / 18u30
Donderdag
10u00 / 18u30
Vrijdag
10u00 / 18u30
Zaterdag
10u00 / 18u30
Zondag
Gesloten

 

Het gaat niet over wie de bril ontworpen heeft of welk merk er prijkt op je montuur. Het draait enkel en alleen om wie de bril draagt. Een Odette geeft je een zelfzeker gevoel gecombineerd met stoerheid en empowerment. Onze designs zijn tijdloos met een edgy kantje, zo wordt je bril letterlijk én figuurlijk één van je sterktes.

  

Bob en Eline wilden een naam die meteen duidelijk maakt dat het over brillen gaat. Dus zijn ze op zoek gegaan naar een woord dat rijmt op ‘Lunettes’, het Franse woord voor brillen. Net op dat moment passeerde Eline’s hond Odette, wat voor een echt ‘aha-erlebnis’ zorgde.  En huppah: ‘Odette Lunettes’ was geboren.Waar kan je ons bezoeken? 

Antwerpen 

Gent

Hasselt

Maasmechelen 

Knokke 

Odette Lunettes is een tijdloos modelabel met een edgy touch. Voor Bob en Eline is het heel belangrijk dat de monturen bij jou passen en niet andersom. De bril moet voor de extra ‘je ne sais quoi’-factor zorgen maar mag niet overheersen. Wanneer je ergens binnenkomt moet het om jou draaien, niet om het montuur dat je aanhebt.

  

Voyeur belichaamt een extravagante en gedurfde kijk op hedendaagse modieuze monturen. Duurzame hightech materialen gecombineerd met speelse kleuren en een delicaat, soms gewaagd maar toch tijdloze design, vormen een collectie die nieuwsgierige blikken zal trekken naar een excentrieke aanwezigheid.
Odette Lunettes presenteert Cadet 1, het eerste model van een 3D-printcollectie speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Cadet 1 is een optisch montuur met een zonneclip die in elkaar klikt als een constructiespel, om het dragen van een bril grappiger te maken. Door in 3D te werken, kan Odette Lunettes de grenzen van de traditionele brillentechnieken overschrijden, terwijl ze een materiaal gebruikt dat perfect geschikt is voor kinderen vanwege de sterkte, flexibiliteit en grote ecologische eigenschappen.0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd